50Pcs Juodo Plastiko Kniedės FastenerYT-114 Automobilių Stilius Bamperis Sparnas Stumti Tipo Fasciją Laikiklis, Automobilinis Įrašus Dalis Automobilių grindų

€2.44

-35%

€3.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Auto Užtrauktuku & Įrašą, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Auto Užtrauktuku & Įrašą, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, kniedės užtrauktuku, juodo plastiko kniedės, Plastikiniai Kniedės.

Renginiai: - plačiai Naudojamas automobilių sparnas, bamperis, durų ar kitų automobilio paviršiaus. - Aukštos kokybės plastiko, patvarus ir ilgą tarnavimo laiką. - Naudojimas: Universalus modelis, tinka daugeliui automobilių. - Lengva naudoti. - Skylės dydis:8,5 mm Tipas (Priešgaisrinė Sauga): Transporto priemonės Durelių Užtrauktuku Sagtis Pakuotės svoris: 0.1 kg Pastaba: Visos transporto priemones turi įvairių įrašų, naudojamų dėl jų. Skirtingi modeliai turi skirtingų dydžių ir nėra universalus įrašus. Prašome patikrinti, kiek įmanoma, prieš perkant. Išsižadėjimas: Mes neprisiimame jokios atsakomybės ar įsipareigojimų už neteisingą įsigyti mūsų produktų. Visi produktai svetainėje yra plačiai išbandyta, atitinka griežtą ir griežti kokybės KONTROLĖS standartai. Visų mūsų produktų, drabužių, daiktų ir reikmenų, prašome atidžiai stebėk, tikslūs matavimai, daugiausia parodyta ( mm) . Kaip dalis mūsų bendrovės politiką, mes negalėsime priimti deklaracijas arba grąžinti už daiktus, kurie yra neteisingas dydis.

Prekės Pavadinimas LEDTENGJIE
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 00inch
Elemento Ilgio 00inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Medžiagos Tipas Plastikų
Elemento Plotis 00inch
Elemento Tipas Užtrauktuku & Įrašą
Modelio Pavadinimas YT1114
Prekės Svoris 0.1kg

Panašūs produktai