Amazfit juosta 5 lanksti silikoninė dirželis su mygtuką uždarymo amazfit juosta 5 / xiaomi mi juosta 5 dirželis su silikono spalvas

€2.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai.

Silikono dirželis AMAZFIT JUOSTA 5 / XIAOMI MI JUOSTA 5

-Duok savo naują stiliaus Amazfit Juosta 5 (ir Xiaomi Mi Juosta 5) dėl šių Didelio tankio keičiamos silikoninės juostelės . Sukurta pagal l linijos, pažymėtos originalus prekių savo naująją smartband , Šios apyrankės siūlome aukštos kokybės apdaila, su Tekstūra ir savybės panašios į pradinį dirželis.

-Didelio tankio silikono siūlo Lankstumo ir atsparumo neabejotinas , Kuris leis jums dėvėti dirželiai, iš viso komfortą jūsų dienos į dieną. Sportuoti, lankyti savo pranešimų arba priemonė jūsų svajonių ir be baimės nesilaikantiems arba deforming apyrankę. Ji visada grįžta į pradinę būseną. Ji taip pat siūlo tvirtumu, todėl galite mėgautis juo ilgą laiką.

-Yra Visiškai atsparus vandeniui , Todėl jums gali praktikuoti bet kokio vandens veikla ar maudytis be baimės decoloring arba nešioti. Be to, jis turi iki 13 padarinių laiko tarpsnių, todėl tinka lėlės visų dydžių.

- Maksimalus saugumas. Mūsų dirželis funkcijos originalus uždarymo sukurta Amazfit ir Xiaomi, todėl jums nereikės rizikos prarasti savo Amazfit Juosta 5 ar jūsų Xiaomi Mi Juosta 5 (įsitikinkite, kad išgirsite spragtelėjimą uždarant). Į smartband puikiai prie apyrankės, užkirsti kelią nepageidaujamų svyravimų ar judesius. Jūs galite pašalinti jį arba jį pagal šiek tiek slėgis.

SPECIFIKACIJOS

-Medžiaga: aukšto tankio silikono

-Reguliuojamas 13 matavimai

-Saugumo užraktas

-100% atsparus vandeniui

-Visiškai suderinamas su abiem Amazfit Juosta 5 ir Xiaomi Mi Juosta 5

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h. Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris. Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą. Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų . Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Kilmės AS(Kilmės)
Tipas Dirželis Žiūrėti
Medžiaga Didelio tankio silikono
Kalbos Ispanų
Funkcija Miego Tracker
Suderinamumas "Android"

Panašūs produktai