Dėl Aviečių Pi 3 Modelis B + Plius,Pi 3 / 2 Juoda Balta Apsaugos Atveju Talpyklos Dangtelis Su Aliuminio Heatsink Aušinimo Ventiliatorius

€1.58

-19%

€1.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Demo Valdybos Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Demo Valdybos Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Demo Valdybos Priedai.

Dėl Aviečių Pi 3 Modelis B + Plius,PI 3 / 2 Apsaugos Atveju Aviečių Pi Talpyklos Dangtelis su Aliuminio Heatsink Aušinimo Ventiliatorius Apie Įrengimas: Šiuo atveju snaps kartu, ji yra visiškai surinkti. Įdiegti pyragas, tiesiog patraukite apatinį dviejų dalių atstumu, skaidrių valdyba pagal du įrašus į SD kortelę pusę valdybos ir akimirksniu viršutinėje atveju atgal. Atveju Tinka: Aviečių Pi Skaičius 2/3/ B+ Medžiaga:grubościennych ABS plastiko ir yra labai patvarus. Dydis:Apytiksl 9.5*6.4*3*CM.

Šilumos kriaukle Medžiaga: 1 x Aliuminio , 2 x Vario Būti klijuojama nekilnojamojo šilumos juosta efektyvi šilumos perdavimo Trumpas pakankamai, kad tilptų per standarto Aviečių Pi atvejais. Aušinimo Ventiliatorius :

Tai yra naujas ventiliatorius aviečių pi.Jūs galite pasirinkti 5 V ir 3,3 V iki prijungti įvairius smeigtukai aviečių ( kaip paveikslėlyje, taip ). Ventiliatoriaus darbą beveik begarsis 3.3 V, ir su šiek tiek garso 5V. Vėjo jėgainių yra stonger į 5V.

1. Dydis: 30 * 30 * 8 mm

2. Įtampa: 3.3 V 5V pasirinkti

3. Naudoti: Aviečių Pi 3 B+/3/2/B+ , už NESPi Atveju , Apelsinų Pi

Komplektą Sudaro: Šią nuorodą, incluing skirtingi modeliai turi skirtingas kainas , prašome pasirinkti vieną jums reikia ! (Produktai, kaip nuotraukoje matyti)

Prekės Pavadinimas AOKIN
Priedų Tipas Atvejais
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamas su Dėl Aviečių Pi 3 Modelis B + Plius,Pi 3 / 2

Panašūs produktai