Kaljanas Sidabro Kaljanas Silikoninė Žarna / Žarna Pavasario Laikiklis Iš Nerūdijančio Aukštos Kokybės Plieno, Metalo Montavimo

€0.59

-30%

€0.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Shisha Vamzdžiai Ir Jų Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Shisha Vamzdžiai Ir Jų Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Shisha Vamzdžiai Ir Jų Priedai.

Savybės:

Tai yra idealus kaljanas silikoninė žarna partneris! Vandens vamzdis yra lengva sulankstyti, silikoninė žarna sukelti nepraeinamumas, pavasario pagalba padės jums atsikratyti šio bėdą! Pavasario laikiklis montuojamas ant išorės, siekiant apsaugoti silikoninės žarnos, žarnos nemokamai lenkimo ir ne kartus, siekiant užtikrinti, kad vandens vamzdžiai, vamzdžių nevaržoma ir gali dirbti normaliai. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, su gera lankstumą, atsparumą karščiui, vandens korektūros turto ir ilgaamžiškumo. Dažnai rūkymas yra puiki dovana draugui. Techniniai duomenys: Spalva: sidabrinė Medžiaga: nerūdijantis plienas Dydis: 12 * 2 cm, Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva projekto. Labai ačiū! Kiekis: 1 VNT.

Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai