304 Nerūdijančio Plieno, Žuvų Odos Grandymo Žvejybos Masto Teptuku Graters Pašalinti Žuvų Valymo peilis Skustukas Scaler Grandiklis

€2.48

-29%

€3.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Jūros Gėrybių Įrankiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Jūros Gėrybių Įrankiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Jūros Gėrybių Įrankiai.

Visi produktai mūsų parduotuvėje laikytis tarptautinių maisto saugos įstatymų, taigi pirkti su pasitikėjimu!!!! Savybės: Aukštos Kokybės: Žuvų Scaler Šepetys yra pagamintas iš Aukštos kokybės maistas saugus 304 nerūdijančio plieno, jis yra tvirtas, lengvas, anti-rust. Saugos Dizainas: Aukštos kokybės maistas saugus 304 nerūdijančio plieno, Žuvų Scaler Valiklis, neslidžios rankenos yra skirtos su ergonomiška į tvirtas formos. Saugus Žuvų Scaler Šepečiu savo šeimai. Saugiai Pašalinti Užsispyręs Svarstyklės: Valgyti žuvį suteikia jums daug naudos sveikatai, bet pašalinti svarstyklės gali būti sunku. Žuvų scaler leidžia jums lengvai pašalinti svarstyklės greitai ir saugiai, be šurmulio, skirtingai nei naudoti peilį. Neskraidymo ZONA : Specialiai grioveliai lengviau sugauti prarasti svarstyklės be taškymosi visos vietos, ar ant jūsų drabužių. Klientų aptarnavimo Pažadą: Jei jums nepatinka mūsų produktus, dėl bet kokios priežasties ne visi, tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, ir jūs gausite 100% pinigų atgal.

Kilmės KN(Kilmės)
Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Medžiaga Metalo
Jūros Gėrybių Įrankiai Tipas Jūros Gėrybių Krekerių & Susitvarko
Tipas Jūros Gėrybių Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai