2vnt Skaidrios Juodos Anti-slip Lipnus Kilimėlis Mažas Non-slip Pad Automobilio prietaisų Skydelyje Moible Telefono Turėtojas

€0.17

-19%

€0.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Neslystantis Kilimėlis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Neslystantis Kilimėlis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Neslystantis Kilimėlis.

Aprašymas: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos polimero elastinga medžiaga, aukštos temperatūros varža, nr. deformacijos, ir gali būti naudojami subzero temperatūra. Galima pritvirtinti prie bet kokio plokščio padėtyje automobilio, gali klijuoti ir apsaugoti mobiliuosius telefonus, CD atvejais, akinius, cigarečių dėžutės, vizitinės kortelės, popieriaus ir kitų judančių objektų, ir nebus pažeisti fanera. Kai anti-scratch mygtukai yra susilpnėjusi dėl dulkėtumas, tai tik jį reikia išvalyti su vandeniu, ir ji gali būti grąžintas, džiovinimas; jį galima plauti kelis kartus. Gali tvirtai laikykis bet mažas butas objektą, nepaliekant jokių žymių. Tai ne skaidrių net ir tada, kai pakreipus, kad greitai vertikaliai. Tai gali padėti išvengti vibracijos, ir mažų objektų bus ne pop ir skaidrių!

Specifikacijos: Spalva: skaidri, balta. Medžiaga: PU. Dydis: 13*7cm.

Pastaba: gali būti šiek tiek spalvų skirtumai, priklausomai nuo rezoliucijos. Gal šiek tiek klaidų, dėl skirtingų matavimų. Už jūsų ir keleivių, nedėkite pagalvėlės ir stacionarių punktų, oro pagalvės. Straipsniai su nelygiais paviršiais arba matinis paviršius, sukibimo sumažės. Geriau tvirtinimo, prašome švelniai paspauskite elementą ant kilimėlio 1-2 sekundes. Kai paviršiaus dulkės yra daugiau lipni, prašome nuplaukite vandeniu.

Pakuotė: 2 * neslidus kilimėlis.

Taikoma transporto priemonės tipas visi
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 2vnt
Spalva Skaidri/Juoda
Prekės Pavadinimas BoFaCarry
Medžiagos Tipas silikagelis
dydis 13*7cm

Panašūs produktai