Suaugusiųjų Leopardas Spausdinti Ledo Šilkas Veido Kaukė Daugkartinio Naudojimo Plaunamas Kaukes Su Filtro Kd2.5 Apsauga Nuo Dulkių Migla, Rūkas Kaukė Zmywalna Maska 2020 M.

€0.12

-87%

€0.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Kaukės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Kaukės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Kaukės.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Produkto pardavimo taškų:

100% brand new ir aukštos kokybės WidenNew Atnaujinta Sutirštės ir Pritvirtinti Lauko Lankelį Kaukė Dviračių Stabdžių - Burnos, Veido Kaukę, Respiratorių Minkšta, lygi ir kvėpavimas. Ji yra pakankamai patogus, kad ne patrinti veidą ir tinka dėvėti bet kuriuo metu. Negalima dėvėti skausmas, net jei jums dėvėti kaukę ilgą laiką. Galima skalbti daugkartinio naudojimo kaukė. Galima plauti 3 kartus. Kurti naują sponge medžiagų, kad filtras mažų dalelių iš oro. Elastiniai earmuffs yra pakankamai plati, kad apimtų nosies, burnos bei veido ir yra patogūs dėvėti. Elastinga reguliuojamas auskarai, kad patogiai priglustų prie kojos ir yra lengva nešioti ir nukristi! Tinka patalpų šeimos ir lauko kelionės, ligoninės, traukinių, oro uostuose, gatvėse ir kitose viešose vietose. Idealiai tinka apsaugoti jus nuo bakterijų, , alergijos, rūko, dūmų, taršos, pelenai, žiedadulkės, amatų, sodininkystės, kelionės, ir anonimiškumą. Tiesiog džiaugtis švaria ir sveika aplinka Medžiaga: Poliesteris

Pakuotė: 1 X Kaukė

Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Tipas Spausdinti
Sertifikavimo NĖRA
Saugos standartas NĖRA
Lytis MOTERIS
Apsaugos Klasė NĖRA
Modelio Numeris Kaukė
Medžiaga Poliesteris

Panašūs produktai