2vnt 7 Mazgų greičiu Raudonos String Apyrankė Apsaugos Blogio Akių Sėkmės Amuletas Sėkmės ir Klestėjimo Draugystės apyrankės

€0.64

-36%

€1.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žavesio Apyrankės.

2vnt 7 Mazgų greičiu Raudonos String Apyrankė Apsaugos Blogio Akių Sėkmės Amuletas Sėkmės ir Klestėjimo Draugystės apyrankę Funkcija: Klasikinis Kabala Raudona Virvė String Apyrankę , Mielas mados raudonos string apyrankė - Paprasta ir elegantiška Raudonos string apyrankę ant riešo, tai puikus būdas atkreipti teigiamą energiją, turto, sėkmės, sveikatos ir geros kloties į savo gyvenimą. Pintas Budistų vienuolių, o gyvo mantra per kiekvienas mazgas. Apyrankę, pritraukia laimę į tuos, kurie dėvi jį reguliariai. Medžiaga:Medvilnė Raudona virvė, Spalva: Raudona, Matmenys: Vienas dydis tinka labiausiai,(galima išplėsti iki didesnio dydžio). Ilgis:16cm-26cm/6.3 Iki 10 . Kiekis: 2vnt Pastaba: Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 2vnt x Raudonos String Apyrankės.

Metalų Tipas NĖRA
Nustatymo Tipas NĖRA
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris 7HH1107705
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Formos\modelis ROUND
Suderinamumas NO
Užsegimas Tipas Perjungti sagtimis
Medžiaga Medvilnės
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Apyrankės

Panašūs produktai