Kūrybos Naminių Paukščių Drabužius Papūga Vystyklų Paukščių Ziajać Mielas Pet Plaukioja Kostiumas Piloto Apranga Cockatiel Papūga

€1.24

-31%

€1.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Paukščių Patalynė Ir Vada, Namai Ir Sodas, Pigūs Paukščių Patalynė Ir Vada, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Paukščių Patalynė Ir Vada.

Aprašymas

Bowknot dizainas, paprastas ir elegantiškas, gražus nešioti. Jame yra rafinuotas siuvimo ir baudos kūrinys. Suteikite savo paukščių geriausią priežiūrą su šiuo vystyklų. Tinka papūga, cockatiels, balandžiai ir kiti panašaus dydžio paukščiai. Galite užkirsti kelią savo paukščių tualetą visur.

Savybės

- Spalva: Oranžinė-raudona.

- Medžiaga: Medvilnė.

- Dydis: 15 x 10 x 1 cm.

- Minkštas ir patogus medžiaga bus padaryti jūsų augintinė jaučiasi gana gerai.

- Jis tinka kasdien dėvėti ypač tavo draugė per mėnesinės, atsižvelgiant gerą rūpintis asmens priežiūros, sanitarijos ir sveikatos.

- Labai absorbentas ir vandeniui atsparus išorinis sluoksnis, kad būtų išvengta nuotėkio ir žalą, kilimėlių, kilimų, minkštų kėdžių ir sofos.

- Kai jis yra nešvarus, jūs galite jį pakeisti. Jis yra patogus valymas kėdžių ir užkirsti kelią šlapimo nutekėjimo.

- Tinka papūga, cockatiels, balandžiai ir kiti panašaus dydžio paukščiai. Galite užkirsti kelią savo paukščių tualetą visur.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

Pakavimo sąrašas

1 x Naminių Paukščių Drabužiai

Modelio Numeris Naminių Paukščių Drabužiai
Medžiaga 100% medvilnės
Prekės Pavadinimas BESTOMZ
Paukščių Priedai Tipas Patalynė Ir Vada

Panašūs produktai