60ML Kierat Specialus Tepalas Kierat Priežiūros Aliejus, Silikoninė Alyva, Sporto Reikmenys, Mechaninė Priežiūros Priemonė, Tepimo priemonės

€1.80

-27%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Priedai.

60ML Kierat Specialus Tepalas Kierat Priežiūros Aliejus, Silikoninė Alyva, Sporto Reikmenys, Mechaninė Priežiūros Priemonė, Tepimo priemonės

Ypatybė:

1.Plačiai Taikoma: Tinka įvairių kierat tepalai visų tipų šiuolaikinių imitatoriai, įskaitant komercinio/sale/professional/heavy duty, namų/asmens, sulankstomas, kompaktiškas, imitatoriai, ir daug daugiau!

2.Savybės: Lengva naudoti, bekvapis ir netoksiškas - 60ml už butelį.

3.Išlaikyti Savo Mašina Veikia Sklandžiai ir Tyliai: Tinkamai kierat tepti su mūsų silikoninė alyva, tepalai, sumažina triukšmą, pašalina diržo histerezę ir žymiai prailgina variklio gyvenimą ir sumažina techninės priežiūros/remonto poreikius.

4.Triukšmo mažinimas: Silikono tepalai pateikti netoksiškas ir bekvapis būdas sumažinti triukšmą ir užtikrinti sklandų kierat diržo žirgais ir besiūlių elipsės formos orbita pasiūlymą.

5.Greitas ir Efektyvus: Ji gali užtikrinti sklandų kierat be vargo atsipalaiduoti/sugriežtinti ir iš naujo sureguliuokite saugos diržo, ir išvengti brangaus remonto mažinant trintį tarp diržo ir denio.

Plačiai Taikoma: Tinka įvairių kierat tepalai visų tipų šiuolaikinių imitatoriai, įskaitant komercinio/sale/professional/heavy duty, namų/asmens, sulankstomas, kompaktiškas, imitatoriai, ir daug daugiau!

Specifikacija:

Produkto talpa: apie 60ml

Gaminio dydis: apie 2.8*11cm/1.1*4.33 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Kierat Tepalas

Tipas 1 Kierat Tepalas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 2 Specialus Tepalas
Modelio Numeris 60ml Kierat Tepalas
Talpa 60ml
3 tipas Techninės Priežiūros Aliejus
Taikoma Fitneso Įranga Kita

Panašūs produktai