Karšto Pardavimo 5V Anglies Pluošto Šildymo kilimėlis Vertus Šilčiau USB Šildymo Plėvelė, Elektriniai Infraraudonųjų spindulių Žiemos Karščiavimas Šilumos Kilimėlis

€1.77

-19%

€2.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektros Šildymo Pagalvėlės, Namai Ir Sodas, Pigus Elektros Šildymo Pagalvėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Elektros Šildymo Pagalvėlės.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Mes galime pasiūlyti CSV/Excel " Drop Laivyba / Wholsale Paslaugos.Mes gali keisti geriausią kainą jums.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien.

2.Laivybos greitai.

3.Nėra sąskaitos faktūros ar Gavimo Įtraukti.

4.Mes turime fabrikas ,jei jūs negalite rasti tai, ko norite,jūs galite siųsti man nuotrauką,bus sužinoti jums. 5V Anglies Pluošto Šildymo kilimėlis Vertus Šilčiau USB Šildymo Plėvelė, Elektriniai Infraraudonųjų spindulių Žiemos Karščiavimas Šilumos Kilimėlis

Produkto Aprašymas:

Medžiaga:Anglies Pluošto Šildymo Medvilninių Siūlų

Dydis: 12 x 8 cm / 4.7" x 3.4"colių

Kiekis:1Pcs, 2vnt,5vnt

Vardinė Įtampa:5V

Nominali Galia:8W

Maksimali Temperatūra:55 C (131 Farenheito Laipsnis)

Savybės:

1. Minkštas, patogus, lankstus, dilimui, izoliuoti, ir plaunamas vandeniu.

2. Lengva ir patogu naudoti. Jūs galite tiesiogiai įdėti jį į savo švarkus, liemenes ir kiti drabužiai pašildymui ir šilumos jį naudojant 5V 2A maitinimo šaltinio, pvz., kompiuteris, maitinimo adapteris arba maitinimo banko(neįtraukta).

3. Sulankstomas ir atsparus vandeniui iki tam tikro laipsnio, šildymo tolygiai, galima skalbti, bet nemerkite jo į vandenį ilgą laiką.(Medžiaga yra suklijuoti, ilgalaikio panardinimo bijo įtakos klijų laipsnį klijai.)

4. Taikymo Sritis: rūbai, liemenės, waists, abdomens, naminiai gyvūnai ir t.t. Prašome išvengti centrinio šildymo vielos, kai siuvimo. Maksimali Temperatūra yra 55 C (131 Farenheito Laipsnis).

5. Lengvas ir nešiojamas, patogus pasiimti su lauko kempingas ar kitos veiklos, dėl žiemos. Taip pat tinka žmonėms, kurie bijo šalčio, ir jie bus padaryti ne bijoti žiemos, bet daugiau su juo.

Pastabos:

1. Šis produktas yra Plug and Play, be įjungti, išskyrus atvejus, 5vnt Šildymo Šilčiau Padas

2. Naudojimas: pirmą paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, elektros įkrovos, galia 100% įtampos - paspauskite mygtuką(vieną kartą) keisti temperatūrą; Raudona Šviesa - Aukštos temperatūros, Mėlyna Šviesa - Vidutinės temperatūros, Žalia Šviesa - Žemos temperatūros. Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką 3 sekundes, kad išjungtumėte.

Paketas Apima:

1 Set x Šildymo Šilčiau Padas

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

dydis 12 x 8cm / 4.7" x 3.4"inch
Nominali Galia 8W
Galia 50W & Pagal
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Anglies Pluošto Šildymo Medvilninių Siūlų
Didžiausia Temperatūra 55 C (131 Farenheito Laipsnis)
Vardinė Įtampa 5V
Šilumos Išsaugojimas Trukmė 8-10 Valandų
Kiekis 1Pcs/Set, 2vnt/Rinkinys, 5vnt/Set

Panašūs produktai