1 Lapas 3D Nagų Lipdukai, lipnios Sumaišyti Modelius Perdavimo Lipdukai Nagams idėja, nagų Dailė Nagų Dekoravimo Reikmenys

€0.41

-39%

€0.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lipdukai & Lipdukai, Grožis Ir Sveikata, Pigus Lipdukai & Lipdukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lipdukai & Lipdukai.

Specifikacija: Kiekis: 1 Lapas, Lapo Dydis: Kaip nuotraukos rodo, Pakuotės Turinys: 1 Lapas 3D Nagų Lipdukai Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės. Naudoti naudoti ant nagų lakas, UV gelis-lakas, akrilas ir kt. Lengva kreiptis dėl natūralių arba dirbtinių nagų. Naudoti naudojimui namuose arba profesionaliam naudojimui. Kaip naudoti: 1. Taikant bazinį sluoksnį ir palaukti, kol jis visiškai išdžius. 2. Pasirinkite pagrindo spalva, kad jūsų patinka, ir taikyti jį į savo nagus。 3. Pasirinkite dizainą ir nulupkite jūsų nagų. (Don ' t touch klijai) 4. Naudoti pincetu švelniai pašalinti paruošti lipdukas, padėkite jį ant jūsų nagų ir paspauskite jį. 5. Taikyti viršutinį sluoksnį puikus efektas. PASTABA: negalima taikyti lipdukus, jautrią odą. Nerekomenduojama mažai vaikų.

Medžiaga Popierius
patern 8 Paterns rinktis
dydis As the pictures show
Modelio Numeris ABC47612
Elemento Tipas Lipdukas & Decal
Kiekis 1 Lapas
Stilius 3D Nagų Lipdukai
Prekės Pavadinimas NICOLE DIENORAŠTIS

Panašūs produktai