Vientisos Spalvos Kūdikių Kryžiaus Ruožas Lankelis Merginos Susukti Rišti Nailono Elastingas Plaukų Juosta Plaukų Aksesuarai Kūdikis Triušis Ausis Lankelis

€1.58

-26%

€2.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikai&Baby Priedai, Motina & Vaikams, Pigūs vaikai&Baby Priedai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, vaikai&Baby Priedai.

Kūdikių Kryžiaus Merginos Susukti Rišti Nailono Ir Elastinės Lankelis

Mielas Kūdikis Vaikai Lankelis Lankas Accessoire Vaikų Lankelis Gaminio Dydis Dydis 1 : apie 18cm*10cm Dydis 2 : apie 19.5 cm*5.5 cm Dydis 3 : apie 19.5 cm*6.5 cm Perimetras : apie ne didesnis kaip 36 cm---39cm Spalva : 3 Stilius 14 Spalvų Svoris : apie 8g---20g Pakuotė : OPP bag Kiekis : 1 vnt Tinkamas amžius: daugiau nei 2 mėnesius

Patarimai: Produktai, Rankinis Matavimas gali sukelti šiek tiek nukrypimas. Prašome Suprasti! Dėmesio: fotografuojama iš tikrųjų. Nes įranga ir grafika ekrane, kompiuterio ir mobiliojo ryšio telefono skiriasi, spalva gaminių rodomas, bus kitoks. Prašome kreiptis į faktinį objekto, kurį gavau, ačiū.

Klientams Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,mieli klientai,jei galite pateikti užsakymą,išsiųsime jį kuo greičiau,apie 3days, jei jis yra parduodamas. Kai paketas buvo išsiųsti,prašome būti kantriems.Jei priėmimo metu beveik baigtas,jūs galite susisiekti su manimi,ir mes jums pratęsti laiką. Kai gausite paketą,jei produktai turi kokių nors problemų, arba jums nėra patenkinti produkto,prašome susisiekti su manimi pirmą kartą,mes jums padėsime ją išspręsti. Prašome dont atidaryti ginčą iš karto,jos labai svarbu!!Patikėkite mumis,mes galime geriausiai jums! Jei jus tenkina produktų,jums gali mums duoti teigiamų atsiliepimų ir mums 5stars!!Jos skatina mus,ir mums svarbu!

Tipas Kaspinai
Pakuotė Opp krepšys
Medžiagos Sudėtis Medžiaga
Lytis Unisex
Stilius Mados
Kiekis 1 gabalas
Medžiaga Drobė
Dydis 1 apie 18cm*10cm
Dydis 3 apie 19.5 cm*6.5 cm
Apimtis apie ne didesnis kaip 36 cm---39cm
Svoris about 8g---20g
Amžius 35M
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Gana Saldainiai
Modelio Tipas Kietas
Spalva 3 stilius 14 Spalvų
Modelio Numeris HWFD031
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Dydis 2 apie 19.5 cm*5.5 cm

Panašūs produktai