Už Mazda Klavišą " Shell 2 3 Mygtukai Pakeitimo Smart Automobilio Raktas Fob Atveju Mazda 3 5 6 MAZ24R ašmenys Apversti Floping Automobilį Nuotolinio valdymo Raktas

€1.84

-28%

€2.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilio Raktas.

Ypatybė: 100% Brand new ir aukštos kokybės. Pagrindinis peilis yra nesupjaustytas ir poreikius, būti patraukti spynų arba pardavėjo būti sumažinti, kad atitiktų jūsų automobilį. Sumažinti pagrindines ašmenys, imtis vidaus electronics " (apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio valdymo pulteliu. Specifikacija: -Mygtukas: Mygtukų Skaičius 2/3 Atsakiklio Lustas: Nr. Elektronika/Baterija: Ne LOGO:Ne Tinka: Už Mazda 3 5 6 Paketas Apima: 1 X Pūko Klavišą " Shell Pastaba: -Pls prašome patikrinti raktas, disko dydis ir mygtuką poziciją, jei ji atitinka jūsų modelis prieš perkant -Šis elementas nėra nuotolinio rakto, tai tik nuotolinio rakto korpuso. NE interjeras (remote/electronics/uždegimo arba atsakiklis žetonų) vieneto viduje.

smart automobilių raktas fob atveju Mazda smart automobilių klavišą atveju Mazda
Prekės Pavadinimas QWMEND
Peilis MAZ24R peilis
R/C Funkcija be
Kitos Dalies Numeris už "Mazda" raktas fob atveju
Nuotolinio automobilio raktas shell Mazda automobilio Nuotolinio klavišą atveju Mazda
Gamintojas Dalies Numeris už "Mazda" raktas fob shell
Mainų Dalies Numeris už Mazda klavišą atveju
Kilmės KN(Kilmės)
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba CN
Pritaikymas už mazda 3 5 6
Medžiagos Tipas ABS

Panašūs produktai