Mini Laukinis Gyvenimas Žaislas Dinozaurų Rinkinys, Plastikinių Žaislų Pasaulyje Dinozaurų Parkas Modeliu Naujas kieto dinozaurų plastiko žaislas modeliavimas gyvūnų

€0.45

-28%

€0.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Veiksmo Ir Žaislas Duomenys.

Aprašymas:

charakteristika:

1. Stipri ir patvari. Pagaminti iš ne toksiškos, patvarios PVC su ranka nudažyti detales. Jie yra ryškus pozicijas, nes jei klajojo, nuskaitymo, growling, ar veikia. Tekstūra yra skaidrus ir labai realus guzas.

2. Dydis yra specialiai suprojektuoti, kad tilptų į vaikų rankas ir išvengti uždusimo.

3. Kaip žaislai, priimti vaikus mėgautis vaizduotės žaidimai ir įdomus. Jūsų vaikas bus parengti valandų kūrybos žaisti laiką mėgaujasi be elektronikos. Kaip rankdarbių ir gyvūnų modelius, vidaus apdaila turi būti atlikta.

4. Visi priedai gali būti saugomi išskirtinį dėžės. Puiki dovana gimtadienio, Kalėdų, atostogų, Padėkos ir kt. Ar gavėjas yra Dino entuziastas, ar ne, turtingas turinio, patvarių medžiagų ir išskirtinį informacijos atneš daug netikėtumų ir laimės.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Svoris: Apie 60 g

Stilius ir spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

1*Žaislas dinozauras

Modelio Numeris --
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Temos Gyvūnai
Kilmės KN(Kilmės)
Lėlės Tipas Modelis
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Elemento Tipas Modelis
Amžius > 8 metų amžiaus
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Mfg Serijos Numeris Modelis

Panašūs produktai