Virtuvės Vandens Taupymo Bakstelėkite Pasukti 360 Swivel Taupymo Aeratorius Difuzorius, Maišytuvo Antgalis Filtro Adapteris, Virtuvė, Vonios kambarys 1pcs

€1.83

-35%

€2.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Aeratoriai, Namų Tobulinimas, Pigūs Aeratorių, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Aeratoriai.

Virtuvės Vandens Taupymo Bakstelėkite Pasukti 360 Swivel Taupymo Aeratorius Difuzorius, Maišytuvo Antgalis Filtro Adapteris Virtuvė Vonios kambarys

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės. Energijos taupymas: Vandens taupymo 30%~70% (palyginti su standartiniais barboterio) Padidinti vandens slėgis: užkirsti Kelią vandens lelija, ir oras yra sumaišytas su vandeniu yra gerai,vandens jaučiasi minkšta,gerinti vandens pagreitį,valymo patogiau. 360°rotacija: Vanduo gali lengvai apima visą kriaukle,niekada nerimauti apie švarią kriauklę šalto žiemos. Žmogiškas dizainas, lengva įdiegti Sveikatos, lengva valyti: Vandenyje barboterio yra filtras, galima ramiai naudoti.

Dydis : Apytiksl.62(L)x21.5(viršuje, vidinis dia.) mm Adapteris, išorinis dia.:23,5 mm

Ne adapteris dydis Nuimamas adapteris patenkinti daugiau poreikių Įdiegti adapteris dydis Traukti žemyn arba aukštyn keisti vandens režimą 1.Dušo režimas 2.Burbulas režimas 5 sluoksnių tikslumo nerūdijančio plieno filtrai,vanduo yra minkštas ir švelnus

Produkto Savybės:

1.2 priemonių įrengimas: 1 žingsnis: atsukti savo originalaus maišytuvo aeratorius ; 2 žingsnis :užsukti nauja, padaryta per kelias sekundes. 2. Tinka 99% standartinis apvalus čiaupai su M22 išorinis sriegis ir vidinis sriegis M24. 3 Pozicija Vadovas: traukdami chromuota galvos, švelnus aeratorius purškimo tampa galinga srove. 4. Valyti: Tiesiog pašalinti kiaurasamtis ir nuplauti jį po vandeniu. 5. Yra filtras: Vandens barboterio yra filtras, galima ramiai naudoti. 6. 360 laipsnių sukimosi: Vanduo gali lengvai apima visą kriauklę,kad valyti būtų lengviau. Aeratorius, Virtuvės Maišytuvas ir Vonios Maišytuvas (stiprus spray su 360 Laipsnių Pasukama) 7.Vandens taupymas. Palyginti su bendra barboterio, mūsų, gali sutaupyti 30%-70% vandens. 8.Dangos paviršiaus maišytuvas, lankstus, purkštuvas, kaip veidrodžio efektas būtų lengva valyti, padidėjęs paviršiaus blizgesys, tekstūra, ne išnyks, įbrėžimams; Aukščiausios kokybės chromo apdailos medžiagų, atsparūs korozijai ir smukdydama.

Vidaus Varžtas Maišytuvo Montavimas:

1. Varžtas iš čiaupo padengti. 2. Rungtynės juodosios dalis purkštuvas su bakstelėkite pokalbio. 3. Sugriežtinti purkštuvas pagal laikrodžio rodyklę.

Išorinis Varžtas Maišytuvo Montavimas:

1. Varžtas iš čiaupo padengti. 2. Pašalinti juodas dalis purkštuvas. 3. Sugriežtinti purkštuvas pagal laikrodžio rodyklę.

Pastabos:

1.Ji yra šiek tiek stora, kai išgriauti konvertuoti stiprus purškimo metu pirmą kartą naudoti,todėl siūlome jums išgriauti vieną kartą prieš diegdami. 2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. 3.Tai lankstus, maišytuvas, purkštuvas tinka labiausiai iš virtuvės kriauklė, maišytuvas, tipo , prašome priežiūros patvirtinti tai,ne visų dydžių ir konstrukcijų maišytuvas yra taikomas toks lankstus, maišytuvas, purkštuvas.Prašome priežiūros patvirtinti savo maišytuvo snapelis dydžio. 4.Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterių ekranai, skiriamoji geba, ryškumas, kontrastas ir kt. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums, ačiū už jūsų supratimą!

TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE GRAŽUS PIRKINIŲ!

Apie Mokėjimą

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą. 2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. 3. Priimtas mokėjimo būdus: Šiuo metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Basilico-pica.lt ateityje.Bet toliau apie mokėjimo klausimus, prašome peržiūrėti šią nuorodą :http://help.Basilico-pica.lt/payment_method.html ji gali padėti jums.

Apie Atsiliepimą

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū! Jei jūs nepatenkinti tai, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės išspręsti problemą ir atitinka jums. Labai ačiū!

Apie Laivybos

1. Pakuotės laivas, kaip galima greičiau po apmokėjimo,Po oro pašto užtruks apie 20-45days, kai coutry bus mano 20-60 dienų,EMS(7-15days) 2. Apskritai, Dauguma užsakymų yra tvarkomi per 5-7 darbo dienos.Tačiau vėlavimas pristatymo atsitiktų, kaip mūsų laikymo keičiasi kas akimirką. 3.Tarptautinis transportas yra, reikia ilgo laiko,būkite kantrūs, mes bus uždaryta priežiūros naujausią kintama informacija, sklypas gali būti atsitiktinės žalos, įskaitant tiesinimo,ir net prarado, prašome suprasti! Jeigu tu negali gauti savo paketą,ar sklypas yra pažeistas arba turi defektų produktų, prašome pateikti mums keletą nuotraukų, kaip įrodymus, jei tai yra tiesa, mes išsiųsti naują produktą jums. Visi reikalavimai, prašome pranešti mums prieš siuntinių siuntimas, nes kai siuntinių siuntimas, mes negalime nieko pakeisti! Mes teikiame nemokamas pristatymas yra Kinija paštu, oro paštu, ačiū

Modelio Numeris A01T
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Aeratoriai
Spalva
Medžiagos ABS chrome"
Sąsaja dydis
Medžiaga Plastikiniai
Darbinė temperatūra

Panašūs produktai