10 Vienetų Vožtuvas Core Dviratį Pakeitimo Tubeless Core dėl Ant Kelio, MTB Dviratis,Dviračių Priedų

€2.91

-20%

€3.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vožtuvas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Vožtuvas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Vožtuvas.

Paketas apima: 10 vienetų vožtuvų šerdys, pakankamai savo dviračiu, taip pat galite pasidalinti jomis su savo šeima ir draugais, jie yra geri, dviračių poreikius.

Privalumai: mažas, patogus įrankis, apytiksl. 1 colio/ 2.6 cm ilgio, jis yra priimtas pakeisti nuotėkio senojo vožtuvo ir, kad padangų atjauninimas, sustabdyti oro nutekėjimas iš senų vožtuvai,l suderinama ir gero oro sandarumą, jie yra patvaresni, saugūs ir patikimi.

Patvarus ir tvirtas: šių vožtuvų šerdys yra pagaminti iš kokybiškų vario, padidinti atsparumą korozijai, vožtuvo core ir vožtuvo stiebo, ypač montuojant vožtuvą core į žalvario vožtuvo stiebo, daugiau patvarus, saugus ir patikimas.

Tinka presta vožtuvų šerdys (prancūzų vožtuvas core) yra daugiausia taikomas dviračiai,suderinama su Stan, Vittoria, Continental, Kenda, Bontrager, road ir MTB ant vožtuvo stiebo.

Lengva įdiegti: naudokite žnyples arba vožtuvas šalinimo įrankį, kad varžtas ant vožtuvo stiebo, nebereikia nerimauti, dviračių padangos, taip, kad jūs galite važinėti savo dviratį lengvai ir malonumas, kai gegužinė kelionę ar rungtynės su savo draugais.

Spalva:Sidabrinė

Medžiaga:varis

Dydis:Ilgis: apie 26mm

Pakuotės Turinys:

10*Vožtuvas Core

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai