ANENG 3.5 mm Audio Kabelis 3 5 Aux Kabelis Beats Solo HD "Studio Pro" Mixr Ausines Mobiliojo Telefono Garsiakalbį Aux Laido Viela

€4.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, mixr ausines, mixr ausines, beats pro kabelis.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Aprašas

1. Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

2. Tai yra stereo garso tipas kabelio, kuris gali suteikti jums aukštos kokybės muzikos garsą.

3. Ji gali būti gera pakeisti savo pažeistas ausinių laidą ir gali būti taikomas bet koks prietaisas, kuriame yra 3,5 mm lizdas.

4. Paauksuotų jungčių, suteikia puikią apsaugą nuo korozijos.

5. Jums gali apversti aukštyn /žemyn garsą, atsiliepti/pakabinti telefonas, groti/sustabdyti muziką, ir keisti dainas, su mikrofono mygtuką, jei jūsų prietaisas yra iPhone/iPod/iPad. Bet garso reguliavimas, veikia tik su "Apple" produktų, išskyrus HTC, Sumsung ir kiti "Android" mobilųjį telefoną.

Specifikacija:

Jack dydis: 3.5 mm iki 3,5 mm

Spalva: raudona

Suderinama su:

Žvėrys Pro

Žvėrys Detox

Studija

Solo

Solo HD

Mixr

Bet ausinės su 3,5 mm kištukai Kiekis:1Pc (Ne įeina ausinės) Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Komplektą sudaro:1 x L Jack Audio Kabelis KLAUSIMAI: 1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę? Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje. 2. Produkto pat kaip nuotraukos? Taip, visos nuotraukos yra realios. Mes paėmė šias nuotraukas pagal save. 3. Kuris dydis tinka man? Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius. jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ). 4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina? Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Elemento Tipas Ausinių Laido
Prekės Pavadinimas ANENG
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
dydis 3.5 mm to 3.5mm
Modelio Numeris D18142
Kiekis
Pakuotė No

Panašūs produktai