SanDisk USB 2.0 Flash Drive CZ71 Mini Pendrive 8GB/16GB/32GB/64GB High Speed Memory Stick Pen Ratai U Disko Saugojimo Įrenginys, VNT

€3.21

-40%

€5.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: USB "Flash" atmintinės, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs USB "Flash" atmintinės, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, USB "Flash" atmintinės.

CRUZER JĖGA, USB "FLASH" ATMINTINĘ PATVARUS IR STILINGAS

Į Cruzer Jėga USB Flash Drive yra tvirtas ir jo elegantiškas dizainas suteikia stiliaus failų saugykla.

TURIMUS PAJĖGUMUS IKI 64GB

Su pajėgumai, kaip didelis, kaip 64GB, kad Cruzer Jėga, USB "Flash" Atmintinę galima sutalpinti net didelių gabaritų failus. Išlaikyti savo svarbiausius failus lengvai pasiekti, įskaitant HD vaizdo įrašus, didelės raiškos nuotraukas, muzikos, ir asmens dokumentus.

NEŠIOJAMŲ RATAI LENGVAI FAILŲ SAUGYKLA

Šis kompaktiškas USB ratai lengvai telpa į kišenę ar maišelį, todėl tai paprasta atgal iki, parduotuvė, ir transporto failus. SanDisk SecureAccess programine įranga, leidžia jums sukurti slaptažodžiu apsaugotą katalogą diske saugoti savo asmeninius duomenis.

Apie talpa:

8GB=maždaug 7GB-7.5 GB 16GB=apytiksliai 14GB-15GB 32GB=apytiksliai 28GB-30GB 64GB=apytiksliai 58GB-60GB *1 remiantis vidaus bandymų naudojant USB 2.0 suderinamą prietaisą. Skaityti ir rašyti sparta gali skirtis priklausomai nuo to, skaityti ir rašyti sąlygų, tokių, kaip prietaisų, galite naudoti ir failų dydžiai galite skaityti ir/ar rašyti. *2 Produktas yra pažymėtas remiantis atminties lustas (- ai), jame nėra atminties talpos duomenų saugojimo galutinis vartotojas. Dalis talpa yra rezervuota kortelės funkcionalumą. Apytikslis naudoti pajėgumų yra pagrįstas 1 GB = 1,073,741,824 baitai.

Stilius Stick
Patekimo į rinką laikas Rugsėjis 2016
Funkcija Mini USB 2.0 Pen Drive
Talpa 8GB/16GB/32GB/64GB
Garantija 5 metai
Patvirtinimo Parama Europos Sąjungos Oficialusis Patikra
Pakuotė Taip
Šifravimas No
Produktų Statusas Sandėlyje
Produkto Tipas Flash Diskas
Prekės Pavadinimas SanDisk
Kokybė 100% Originalus Originali SanDisk
Modelio Numeris SDCZ71
Medžiaga Metalo
Produkto Svoris 9.8 g
Sąsajos Tipas USB 2.0

Panašūs produktai