Screechers laukinių sprogo greičiu skristi deformacijos automobilių veiksmų skaičiai užfiksuoti plokštelių 360 salto transformacijos automobilių žaislai, dovanos vaikams

€2.59

-25%

€3.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Veiksmo Ir Žaislas Duomenys.

Screechers laukinių sprogo greičiu skristi deformacijos automobilių veiksmų skaičiai užfiksuoti plokštelių 360° salto transformacijos automobilių žaislai vaikams dovanų Žaislų Santrauka: (Galia Ataka Serija) Deformuojamieji Automobilių Žaislai Medžiaga: ABS Dydis: žr. išsamią informaciją apie Atsargumo priemonės: uždusimo pavojus - yra smulkių detalių, netinka vaikams iki 3 metų amžiaus.

Viltis iš pardavėjo : Susidurti visada yra pradžia graži istorija, ačiū, kad atvykote! Mes siekiame teikti aukštos kokybės ir saugūs produktai už jus. Gal ten bus blogai epizodai vyksta kartais. Aš tikiuosi, jūs galite susisiekti su mumis laiku. Komunikatas yra geras būdas išspręsti problemas. Jei turite jokių problemų su produktų, mes tikimės, kad jums gali duoti teigiamų atsiliepimų, jūsų padrąsinimo yra varomoji jėga, mūsų augimo! Dar kartą dėkoju ir linkiu jums laimės!

Matmenys L
Modelis Pirmasis Leidimas
Pagal Animacija Šaltinis Kinija
Originalioje Pakuotėje Taip
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Mfg Serijos Numeris ROBOTAS
Lėlės Tipas Mechaninė Gyvūnų
Prekės Pavadinimas AULDEY
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Amžius > 3 metų
Įspėjimas no
dydis L
Kareivis Priedai Kareivis Gatavo Produkto
Modelio Numeris Sprogo Skristi automobilio deformacijos
Temos Robotai
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Elemento Tipas Modelis
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Lytis Unisex
Medžiaga ABS
Masto 1/72

Panašūs produktai