1/5vnt Kūdikių Saugos Silikono Kampe Raštas Skaidrus, L Formos, Vaikai Minkštas Aišku, PVC Lentelės, Stalo Krašto Kampe Apsaugai Stalo Krašto

€0.07

-22%

€0.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Krašto & Kampe Apsaugai, Motina & Vaikams, Pigūs Edge & Kampe Apsaugai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Krašto & Kampe Apsaugai.

5vnt / 1PCS Skaidrus, L Formos, Kūdikių Saugos Silikono Kampe Raštas Vaikams Minkštas Aišku, Stalo, Stalo Krašto Kampe Apsaugai Stalo Krašto

Aprašymas

Savybės

Kai kūdikiai pradėti pirmieji žingsniai, visiškai naują pasaulį yra atidarytas juos tyrinėti.

Kaip tėvai, jūs galite įsitikinti, kad jūsų mažylis gali mėgautis savo naujai atrastą laisvę saugiai su stalo kampe apsaugai.

Jie bus išsaugoti savo brangų ryšulio džiaugsmo atokiau nuo aštrių baldų kampų, todėl jokių skausmingų mazgelių, traumų arba mėlynės.

Mūsų kampe apsaugų yra pagamintas iš netoksiškų ir patvarus medicinos lygio PVC ir yra be Švino, BPA, Ftalatų ir Latekso.

Mūsų kūdikis tikrinimo kampai yra aiški ir skaidri, todėl, kai jūs įdėti juos į jums nebus net nepastebi, kad jie yra ten.

Taip pat, jie įpinami su savo baldus, išlaikant atrodyti ir jaustis.

Įrenginių Kūdikiams krašto apsaugos priemonės yra greitai ir lengvai, kaip 1- 2- 3. Su iš anksto taikomos stipri, lipni, jūs visi turite padaryti, tai tiesiog žievelės ir klijuoti. Klijai yra pakankamai stiprus, kad likti, tačiau pakankamai švelnus, kad būti pašalinti be žalos savo brangių baldų.

Aprašymas

Medžiaga: PVC.

Dydis: 3cm*2cm.

Spalva: Skaidrus.

Pastabos:

Dėl šviesos ir rezoliucijos nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pakuotė:

1 tipas:5VNT * Aišku kampe raštas.

2 tipas:1pcs Aišku kampe raštas

Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris JJ14123-00
Pakuotė Vieną pakrauti
Formos Kampas forma
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Amžius 7-12y
Medžiaga PVC

Panašūs produktai