Jinhao X450 Iraurita Fontanas pen Visą metalo Aukso Įrašą, prabangūs rašikliai studentų Dovana Kanceliarinės prekės mokyklinės prekės, Raštinė

€2.84

-31%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automatiniai Plunksnakočiai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigiai Automatiniai Plunksnakočiai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, jinhao x450, Fontanas Pen, pen studentams.

Savybės: Aukštos kokybės Fontanas pen. Rafinuotas, modeliavimo, Mados asmenybės, apkalos apdailos, Išskirtinį modelį, Sklandžiai rašyti ir subtilus dangtelis. Taikomas naujiems mokiniams padėti teisingai gestas. Rašyti daugiau moka. Įkvėpimas: Vykdomoji fontanas pen. Kūno Spalva: Įvairių spalvų neprivaloma. Korpuso Medžiaga: Iraurita fontanas galva, Pilna metaliniu korpusu. Ilgis: 14cm/5.51"(apytiksliai) Skersmuo: apie tai, kaip 14mm/0.51"(apytiksliai) Kiekis: 1 vnt Svoris: Apie 45g. Pareigos: Fontanas pen / Dovana. Pastaba: Tik rašikliu, be rašalo Visi parkeriai, yra tušti, todėl prašome užpildyti rašalo prieš tikrasis rašykite 1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. 2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

APMOKĖJIMAS: Prieš pateikiant užsakymą,prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. VEŽIMĄ: 1. Paruošimo Laikas:mums reikia 1-2 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną. 2. Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Basilico-pica.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, 3. Sklypas stebėjimo informaciją užklausą, Jūs galite patikrinti, ar jūsų laivybos informacija iš šių ryšį su savo stebėjimo nr. : www.17track.net/en ( nukopijuokite į naršyklę) 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums possitive grįžtamojo ryšio su visų 5 žvaigždučių .mes vertiname tai. 2. Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis, prašome laikyti atokiau nuo neigiamų atsiliepimų. Mes galime suteikti jums geriausią sprendimą.

Pakuotė Laisvas
Tipas Fontanas Pen
Rašyti Taškas 0,5 mm
Ilgis 140mm
Rašalo No ink
Fontanas Pieštuko Patarimas Medžiaga Kiti Metalai
Medžiaga Metalo
Specialios Paskirties Rašymas
Plunksnų Medžiaga Iraurita
Prekės Pavadinimas MANO Kraftpopieris
Plunksnų Tipas Standartinis Tipas
Modelio Numeris jinhao x450

Panašūs produktai