Pritemdomi COB LED G4 2W 5W Lemputės AC/DC 12V 220V LED Lempas, Prožektorius Liustra Pakeisti Lygiaverčių 50W Halogeninės Lemputės

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Halogeninės Lemputės, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs Halogeninės Lemputės, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, Halogeninės Lemputės.

Clorndson Europos Sąjungos Oficialusis Parametrai:

Pritemdomi: Taip Šviesos Intensyvumas: 200LM/ 350LM Įtampa: AC 110 - 220 V/ AC DC 12 V Galia: 2 W /5 W Spalvos Temperatūra: 2700 Kelvinų / 6500 Kelvinų Šviesos Spalva: Šiltai balta/ šaltai Balta Lempa bazė: G4 Bazės Gyvenimas: 30,000+ valandų Medžiagos: Silicio

Privalumai tik Jums:

1) G4 led lemputės " paslaugų naudojimo laikas, daugiau kaip 30.000 val su 360 laipsnių spindulio kampas. Ne Radiacija, Jis gali apsaugoti jūsų Akis. 2) Kiekviename G4 led lemputės suteikia apie 350 liumenų šviesumo, beveik jokios galios, atliekų šilumos gamybos, išsaugoti žymiai apie energijos sąnaudas, palyginti su tradicinėmis lemputėmis. 3) G4 led lemputės tinka pagal centro apšvietimas, pagal kabineto apšvietimo ir puck šviesos ebs. 4) FCC, CE, RoHS sertifikavimo. 5) naudojant Momentinių pilnas šviesos: Kaip pradžios laikas yra mažiau nei 0,5 s, jums nereikia laukti, kol šyla.

Savybės:

Puikių Rezultatų: Tai yra G4 bazės PRITEMDOMI LED Lemputės skirtos paskutiniais už 30.000 ar daugiau valandų, sumažinti vargo dažniau keisti. Pateikti ne 350LM ryškumas. Momentiniai į visas ryškumas,, ne buzzing garso. Jie gali eiti į visas ryškumas per 0,5 sekundės. Energijos Taupymo & Eco-Friendly: 2Watts / 5Watts G4 LED Žibintai, atitinkančias tradicines halogeninės lemputės, Cool White, suteikti šiltą ir romantiška apšvietimą. Išgelbėti apie 90 proc. jūsų elektros sąskaitą. Nėra švino ir gyvsidabrio, Nėra UV ar IR Spinduliuotės, saugus jūsų namams ir aplinkai. Lengvas Montavimas: Standartinis G4 bazės, Silicio įstaiga, šviesos srautą galima reguliuoti, LED Kaitinimo Žvakių Lemputė, pakeisti įprastos Kaitinamosios lemputės,dydį, lemputės, privalo patikrinti, ar dydis tiks jūsų rungtynių (žr. paveikslėlį) Platus Naudojimas: Tai yra G4 LED lemputės, naudojamos kraštovaizdžio, architektūros, pramogos, restoranai, viešbučiai, aplinkos, meno galerijos ir daug kitų namų ūkiams. Sumažinti pakartotinio lempos dažnis: gyvenimo Trukmė yra daugiau nei 30.000 valandų Išsaugoti pastangų ir priežiūros išlaidos keičiant lemputes dažnai.Praėjo FCC, CE, ROHS sertifikavimo, saugos, aplinkos apsaugos, jokios taršos ir kenksmingų medžiagų.

Apie Shippment

1. Užsakymai tvarkomi per 5 darbo dienas po mokėjimo tikrinimo.( neįtraukti atostogas ar savaitgalį ). 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. 5. Visi produktai dėl Basilico-pica.lt yra garantuotas turi būti pristatyta per 60 dienų (90 dienų pristatymas į Brazilija). jūs esate apsaugoti, jei jums nereikia gauti savo užsakymą dėl laiko.

Grįžti & Grąžinti

1. Kai gaunate produktą, kuris buvo pirko ir sumokėjo už mūsų parduotuvę, ir jūs jį rasti nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės, jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti šias problemas. 2. Jums bus gauti visą kompensaciją, jei jūsų užsakymas nėra pristatomos per Garantijos pristatymo laikas pažadėjo pardavėjas. 3. Grįžta priimami, jei produktas nėra aprašyta, pirkėjas moka grąžinimo, laivybos mokestis.Arba pasilikti prekę ir gauti dalinį grąžinti.

Apie Garantija

A. Su Vidaus Grįžta gausite papildomą 15 dienų, ant viršaus užsakymo įvykdymo data, nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą.jei turite kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis padėti. B. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus elementai sugadintas arba netinkamai). C. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį.

Apie Atsiliepimą

1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome patvirtinkite, gauti ir duoti 5-žvaigždučių apžvalga. Atsiliepimų su nuotraukomis bus vertinama. 2. Prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų,mes išspręsti jūsų problemą. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums nuspręsti palikti neigiamą atsiliepimą.Mes jums geriausias sprendimas.

Spalvos Temp(K) 6500K
Yra Protingas Prietaisas No
Įtampa 12V
Elemento Tipas Halogeninės Lemputės
Spalvų Perteikimo Indeksas (CRI) 80
Spindulio Kampas(°) 360
Prašymas BURIAVIMAS
Sertifikavimo VDE
Prekės Pavadinimas CLORNDSON
Spalvos Temperatūra Gamta Baltieji(3500-5500K)
Pagrindo Tipas G4
Modelio Numeris G4 COB
Vidutinė trukmė (val.) 30000
Galios Tolerancija 1%

Panašūs produktai