Lašinamas Patarimas Snakeskin Epoksidinės Dervos 810 Kandiklį Už TFV12 Purkštukai RPN RTA Bakas E Cigarečių Vape Priedai

€0.74

-11%

€0.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elektroninių Cigarečių Priedai, Buitinė Technika, Pigios Elektroninių Cigarečių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Elektroninių Cigarečių Priedai.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės. Savybės: Pagamintas iš epoksidine derva, tvirtas ir patvarus, lengvas, greitas ir lengvas montavimas spalva blizga ir modelis gražus, puikiai tinka savo bako Varžtą ir dervos dalys gali būti atsukti Aukštos kokybės epoksidinės dervos lašelinę patarimas 810 kandiklį,kostiumas TFV8 TFV12 ir kitų 810 purkštukus techniniai duomenys: Medžiaga:Derva Spalva: Raudona/Violetinė/Geltona/Žalia/Sidabro Balta/Juoda/Mėlyna(pasirinktinai) Dydis: 12x18mm/0.47x0.71inch(Dia."xH.)(apytiksl.) Kiekis: 1Pc Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! 4.Ne mažmeninės pakuotės. Komplektą sudaro: 1Pc x 810 Kandiklį (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas)

Medžiaga Derva
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Lašinamas Patarimas
Prekės Pavadinimas ECT
Elemento Tipas Lašinamas Patarimas
Suderinama Modelis --

Panašūs produktai