Gyvūnų, Šunų Kramtyti Squeaky Žaislų, Šunų Mokymo Interative Žaislas Pliušinis Skambėjo žaislai Naminių Šunų, Kačių Kramtyti Cypimo Žaislas Prekes

€0.68

-37%

€1.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šunų Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuns Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Žaislai.

Aprašymas:

Aprašymas :

Jūs norite, kad jūsų šuo turi daugiau malonumo? Mūsų žaislai yra jūsų geriausias pasirinkimas tiek jų aplinkai nekenksmingų medžiagų ir mielas dizainas su squeaker. Pagamintas iš kempinės,squeaker ir trumpas pliušas, šis punktas yra itin minkšta ir nedarys žalos šuns letenas. Gyvūnų formos dizaino žaislas atrodo mielas ir gražus, jis bus padaryti daug įdomus tarp jūsų ir jūsų šuo.Į squeaker bus pritraukti jūsų šunys ir sužadinti jų smalsumą ,suteikti jiems gerą nuotaiką.Kokia puiki dovana jūsų mielas šunims! Taigi, prašome nepraleiskite tokios geros progos.

funkcija

1. ekologiškos medžiagos:pagaminti iš kokybiškų trumpas pliušas, kempinės ir squeaker, tai minkštas ir nedarys žalos šunų letenas ir bus neteršia aplinkos.Idealiai tinka mesti ir sugauti arba traukti ir vilkimo žaisti, pateikti jūsų šuo su pratimais ir įdomus.

2.mielas ir maža dizainą: dydį, mūsų produkcija tinka mielas šunims žaisti.Mielas atrodo, yra puikiai tinka tiek šunų žaislai ir baldai-reikmenys.Yra ryškus ir šviesos svorio, produktas yra patogu laikyti ir valyti.

3. Įdaryti squeaker, kad gali padaryti garso pritraukti savo šunų smalsumas smagiai su juo, taip pat padėti juos valyti ir naudotis savo dantų, padėti gyvūnėliams, šlifuoti savo dantis, sumažina dantų akmenis ir kitas ligas, saugo burnos švieži.

4. Šis mielas gyvūnų formos dizaino žaislas suteiks jūsų šuniui daug malonumo ir jaustis mažiau vienišas, kai esate ne namuose.

5. Geras pasirinkimas tiek naminių gyvūnėlių savininkams, ir gali pagerinti santykius tarp jūsų ir jūsų augintiniui.

Techniniai duomenys:

gaminti medžiaga: trumpas prabangus ir squeaker

Tipas: mielas ir minkštas žaislas piskliwy

Žaislai Tipas: šuo

Spalva:

Forma: gyvūnai

Savybės: piskliwy Žaislas šunims

Pareigos: Dantų Šlifavimo Žaislai

Naudoti: šuo Tiekimo

Tipas: Populiarus Kokybės piskliwy Žaislas

Pavadinimas: Naminių šunų Kramtyti žaislas

Viduje: aukštos kokybės kempinė

Stilius: Juokingas Interaktyvus

Pakuotė:

1 * pet piskliwy žaislas

Pastabos:

prašome pažymėti

Šie žaislai yra stiprus, bet ne nesunaikinamas, ir galų gale tapti jautrūs 'kramtyti" žalą. Patikrinti laikas nuo laiko dėvėjimosi ir plyšimo, ir pakeiskite, jei reikia.

Rinkinys Tipas No
Medžiaga Vilnos
Punktas pet piskliwy žaislas, naminių žaislų, šunų žaislai
Parama Dropship
Kilmės KN(Kilmės)
Žaislai Tipas Cypimas Žaislai

Panašūs produktai