Automobilių Lipdukai Kalnų Miškų Grafinis Vinilo Decal Sunkvežimio Langą Bamperis Auto Durų Vinilo Apdailos Klijai Automobilių Kėbulo Lipdukas

€1.86

-34%

€2.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Produkto Aprašymas: *1.100% naujas ir aukštos kokybės. *2.Šis lipdukas gali padaryti savo automobilį daugiau atvėsti ir pastebimi. *3.Stiprų vizualinį poveikį, pasirinkimas geras, galite atnaujinti savo automobilį. *4.Vinilo lipdukai gali būti naudojamas daugelį metų ir nebus išnyks arba nukristi. *5.Lengva valyti ir priežiūra, patogu nuimti. Techniniai duomenys: Medžiaga:Vinilas Spalva: Juoda/Raudona/Balta Dydis: 100*17cm/šalis-39,3*6.7 paslaugų Paketą sudarė : 1 * Automobilių Lipdukas Pastaba: (1) Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys. Prašome suprasti. (2) duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

type5 automobilio stilius
type2 Automobilių Reikmenys
Feature2 automobilių lipdukai stilius
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Kategorijos Lipdukai
Feature3 automobilių lipdukai paieška
style2 Automobilių lipdukai ir lipdukai
Feature1 automobilių lipdukas 3d
type1 Automobilių Lipdukas
Feature4 priedai automobilių
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Modelio Pavadinimas Automobilių Lipdukai
Feature6 dropshipping & didmeninės
type3 lipdukas, skirtas automobiliams
type4 Automobilio Eksterjero Dekoras
Medžiagos Tipas PVC
type6 automobilių lipdukai lipdukai
style1 "Pasidaryk Pats" Lipdukai
Tipas 3D Anglies Pluošto Vinilo
Elemento Tipas Lipdukai
Feature5 Kūrybos Lipdukai

Panašūs produktai