Nerūdijančio Plieno Makšties, Išangės Speculum Veidrodis Prietaiso Išangę Pūlingas Dilator Analinis Žaislai Analinis Makšties Klizma Expander Sekso Produktai

€1.33

-29%

€1.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Išplėtimo Įrenginys, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Išplėtimo Įrenginys, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Išplėtimo Įrenginys.

Savybės: Pagaminti iš kokybiškos medžiagos, visiškai saugus ir hipoalergicznych. Lygaus paviršiaus, leis jums jaustis patogiai, kai naudoti. Pailginti rankena, lengva naudoti, paprasta ir veiksminga. Gali būti naudojamas tyrimas iš makšties ir gimdos kaklelio, nevaisingumo gydymo. Taip pat gali būti naudojamas kaip sekso rekvizitai suaugusiųjų žaidimai.

Aprašymas: Reguliuojamas dizainas puikiai naudoti. Gali padaryti jums daugiau patrauklių, lengva baigti. Tai suteiks jums ir jūsų miłośnikiem labiausiai džiaugiamės patirtimi apie sekso žaidimus.

Techniniai duomenys: Medžiaga: nerūdijantis plienas Dydis: kaip nuotraukose Spalva: sidabrinė

Pakuotė:

1 x Makšties Dilator

Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris Makšties Dilator, Išangės Dilator
Elemento Tipas Išplėtimo Įrenginys
dydis 2 Sizes
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Seksualinio Pobūdžio No
Naudojimas 1 Makšties Dilator, Makšties Speculum
Naudojimas 3 Ištirti gimdos kaklelio, nevaisingumo gydymo,
Naudojimas 2 Analinis Klizma, Išangės Dilator

Panašūs produktai