Indijos Mandala Grindų Pagalvių Užvalkalus Turas Bohemijos Pagalvėlė Padengti Namų Dekoro Užvalkalas Derliaus Pagalvės Užvalkalą

€1.22

-29%

€1.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pagalvės Užvalkalą, Namai Ir Sodas, Pigūs Pagalvės Užvalkalą, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pagalvės Užvalkalą.

Mes priimame Dropshipping ,prašome susisiekti su mumis !

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų Pageidavimų Sąrašą

Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į jūsų Parduotuvėje, Sąrašą .Labai ačiū! Suderinti spalvą į jūsų namus pavasarį su šiuo super groovy apvalios formos pagalvė grindų poufs su laiminga pompom sienų. Įsivaizduokite, pietūs, pereinant prie grindų, lounging skaityti knygą, arba sukurti magišką, patogiai, žaidimų kambarys, ar tiesiog visi, kurie naudojasi sėdi arba guli ant grindų, tai tikrai paprasta, patogu ir dekoratyvinės pagalvėlės, yra puiki idėja. Puikiai tinka skaityti, medituoti, arba tiesiog atsipalaiduoti! Su mūsų milžinas Grindų Pagalvės, medžiaga mandala pagaminti naudojant savo mėgstamą! Sapnai yra dabar realijas! Minkštas, patogus, ir oh-so-cute turas grindų pagalvės, kad yra puikus savo. Šių Gražių Pagalvės yra parduodami be užpildo. Jie yra užpildytas su 100% Poli-Premium Pluošto Poliesterio Užpildas. Atgal tvirtas medvilnės su užtrauktuku skyrių. Puikus, kaip tarpininkavimo pagalvės, vaikų žaidimo kambarys, arba kaip akcentas pagalvę ant savo lovos. Medžiaga: Poliesteris Dydis: 43cm / 17inch Dydis: Skersmuo: 43 * 43cm / (nuo 17,0 * 17.0 ") Pakuotės Turinys: 1 VNT Indijos Mandala Atveju Pagalvėlė Padengti Pagalvėlės, Pagalvės, Žemės, Grindų Pagalvės Bohemišką, NE PAGALVĖ

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

2. Produkto pat kaip nuotraukos?

Taip, visos nuotraukos yra realios. Mes paėmė šias nuotraukas pagal save.

3. Kuris dydis tinka man?

Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius. jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ).

4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka. Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Rinkinys Tipas No
Naudoti Namai, Viešbutis, Baras, Automobilių, Kavinė
Technics Kita
Seksualinio Pobūdžio No
Reitingas Klasės
Audinio Skaičius Kita
Modelis SPAUSDINTI
Modelio Tipas Spausdinti
dydis 43 x 43cm / 17" x 17"
Medžiaga Poliesteris
Nepadori Nuotrauka No
Siūlų Skaičius Kita
Modelio Numeris Pagalvė Padengti
Funkcija Ne toksiškas
Stilius Žakardo
Tipas Dekoratyviniai Pagalvių Užvalkalai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai