Motinystės Slaugos Liemenėlės Nėščioms, Krūtimi Maitinančioms Moterims, Apatinis Trikotažas Nėštumo, Žindymo Liemenėlė

€0.85

-32%

€1.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motinystė Ir Slaugos Liemenėlės, Motina & Vaikams, Pigūs Motinystė Ir Slaugos Liemenėlės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Motinystė Ir Slaugos Liemenėlės.

Šiltas Patarimai: Liemenėlė dydis problema: dėl žindymo, krūtų padidėjimas, todėl mes slaugos liemenėlė didesnis nei įprastinės liemenėlė, todėl dydis didesnis yra normalu, Dėl logistikos problemų :Kaip ilgai, kaip logistikos paslaugų teikėjas pažadėjo pristatymo laikas negavo prekes Ir Basilico-pica.lt patikrinti prekes negavo yra realus buvimas,Mes grąžinsime visą savo mokėjimo, prašome būti tikri, pirkti. Dėl garantinio aptarnavimo paslaugas: Jei gaunate prekes,šio produkto turi kokių nors klausimų ar nemano,problemų, pirmiausia jums nereikia atidaryti ginčų,būtinai susisiekite su mumis,mes padėsime jums išspręsti problemą laiku ,esame sąžiningi pardavėjai,mes tikime, kad mūsų paslaugos padės jums patenkinti,tikiuosi gauti jūsų supratimą ir paramą.

Taurės Dydis :B,C.

Krūtinės Dydis: 75,80,85,90(=dydis: 34.36,38,40,Puodelio dydis: B,C)

Pastabos:

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų monitoriaus.

Gerbiami rusijos pirkėjai, prašome duoti man savo vardą, pavardę (3-žodis, pavadinimas)

Gerbiami dėkojame už jūsų užsakymą, jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 100$, jūs galite susisiekti su manimi,aš suteikti jums tam tikrą nuolaidą arba siųsti jums greičiau laivybos būdas,have a nice day.mes padarysime viską už jus, ačiū.

1.Vežimas

Prekės bus greičiau išsiunčiamas po apmokėjimo, išvalytas.

Paprastai prekės bus pristatomos per 15-45 darbo dienų po išsiuntimo ji, Priklausomai nuo jūsų šalies, atstumas ir transportas.mes norime itm netrukus atvykti į jus.

Jūs galite kreiptis į mūsų Pristatymo Laikas svetainėje.

2.Grąžinti

Dėkojame už jūsų užsakymą,jei pakuotėje nėra atvyko per ilgą laiką,pls nesijaudinkite,jūs galite susisiekti su mumis greitai ir aš padėsiu jums ieškoti sklypo, o ne atvirą ginčą, nes jis yra tikrai skauda mums,jei ji tikrai prarado,nesijaudinkite, jūsų pinigus mes grąžinsime jums,todėl jūs galite ne prarasti ką nors. Mes elgiamės kiekvienas klientas su atsargūs ir atidūs, kad patenkintas klientas ir turite puikių,malonių pirkinių.

3.Atsiliepimai

Yra senas posakis, Kinijoje: "susitikimas yra likimas" .ačiū, kad pasirinkote mūsų parduotuvėje, mes padarysime viską už jus,

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas. Ir po to, mes galime pasiūlyti papildomos keitimo ar grąžinimo paslauga.

Dėkojame už jūsų suprasti.

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Modelio Numeris Liemenėlės
Uždaryti Tipas Atgal Uždarymo
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Funkcija Slaugos
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Medžiaga Nailonas
Spalva Stiliaus Natūralios Spalvos
Juostos Tipas Pakoreguota-dirželiai

Panašūs produktai