Moterų Žiemos Tirštėti Pliušinis Dirbtiniais Triušio Kailio Šalikas Vientisos Spalvos Apykaklės Skara Ant Kaklo Šilčiau Gūžteli Pečiais Megzti Neckerchief Ilgas Apsiaustas

€3.03

-23%

€3.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moteriški Šalikai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs moteriški Šalikai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moteriški Šalikai.

15x90cm Moterų Žiemos Tirštėti Pliušinis Dirbtiniais Triušio Kailio Šalikas Kieti Saldainiai Spalvos Apykaklės Skara ant Kaklo Šilčiau gūžteli pečiais Megzti Neckerchief Ilgas Apsiaustas 6 Spalvų

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Kietas saldainiai spalvos atspausdintas, mielas pliušinis dirbtiniais triušio kailio konstrukcija leidžia šalikas taip gana ir suteikia elegantišką išvaizdą. Kaklo šalikas yra pagamintas iš dirbtiniais triušio kailio medžiaga, lengvas, super minkštas ir patogus audinys. Lengvas, tačiau išlaikyti jūsų kaklo šiltas šaltas, taip pat lengvai atlikti. Vienoje pusėje yra kilpos traukti iš kitos pusės, per jį laikyti kartu. Elegantiškas dizainas, jūs galite dėvėti įvairiais būdais, jūs galite įdėti savo maiše, kai jums reikia bet kuriuo metu. Mados ir stilingas šalikas suderinama su bet paltas, striukė, palaidinukė, megztinis, marškinėliai ir daugiau. Stilingas dizainas, jis gali puikiai dera su jūsų kostiumai, striukė, paltas ar švarkelis, šaltas oras. Puikiai tinka lauko slidinėjimo, snieglenčių sportas ,žygiai, kempingas, dviračiai, vairavimo ir dienų. Taip pat graži dovana savo meilužio, šeimos, draugų, bet svarbu dienų, tokių, kaip naujieji metai, Gimtadienis, Kalėdos, Valentino ir pan. Specifikacija: Medžiaga: Dirbtiniais Triušio Kailio Matmenys: 15x90cm(5.91x35.43in)(apytiksliai) Neprivalomas Spalva: Chaki, korėjiečių Rožinė, Šviesiai Rožinė, Pilka, Mėlyna, Juoda Modelis: Kieto Spalvų Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Moterims Šalikas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

SVEIKI ATVYKĘ Į ČIA

· 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, Su ilgai teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou, Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo daiktus STS ir facebook, suteiks jūsų ekrano į mus, mes stengiamės suteikti jums nuolaida.

· 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

· Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 7-10 dienų atvykti.

· Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip galima stebėti mano parecl?

· Galėsite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) arba susisiekite su mumis jei jums rasti traking informacija turi problemų, pvz., tai rodo," atšaukti " , mes tai patikrinti jums artimiausiu metu.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

· Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

· Jokių problemų, pls susisiekti su mumis, mes rankena, jums artimiausiu metu, kliento satisfacation yra svarbiausias dalykas mums, ačiū!

Prekės Pavadinimas KLV
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Matmenys 15x90cm(5.91x35.43in)(apytiksliai)
Medžiaga Dirbtiniais Triušio Kailiniai
Neprivalomas Spalva Chaki, Korėjiečių Rožinė, Šviesiai Rožinė, Pilka, Mėlyna, Juoda
Elemento Tipas Šalikai
Modelio Numeris moterų skara
Kilmės KN(Kilmės)
Kaklaskarės Tipo žiedas
Lytis MOTERIS
Šalikai Ilgis 80cm-100cm
Stilius Mados
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai