Kameros Dangtelis MacBook "Nešiojamojo KOMPIUTERIO" iPad " Planšetinio kompiuterio Užrakto Magnetas Slankiklis Universalus Plastiko Antispy Kameros Dangtelį Privatumo Lipdukas

€0.73

-10%

€0.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nešiojamas Odos, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Nešiojamas Odos, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Nešiojamas Odos.

Produkto savybės: 【Metalo Base & Magnetinio Slankiklį & 3M Lipnios】Mūsų kameros dangtelį pastumkite yra pagamintas iš nikeliuotas metalas bazę ir magnetinio slankiklį, aptakus ir tvirtas. 3M lipnios užtikrina jos būna įdėti ant įvairių lygių paviršių ir akiniai. 【Ultra Plonas&Tilptų Dauguma Įrenginių】TIK 0.022 PLONA, plonesnis nei kredito kortelės, niekada neleidžia nešiojamieji kompiuteriai nuo uždarymo. Suderinama su dauguma Nešiojamųjų kompiuterių,dėl "Macbook", "Macbook Pro", Išmanųjį telefoną,Tabletės,Echo Vietoje,Echo Rodo ir "Viskas-viename" kompiuterius, saugant savo asmens privatumą, iš visur. 【Lengva Įdiegti ir Naudoti】galite lengvai nuplėšti atgal aplinkosaugos ¾enklelis,tada pridėti jį prie savo interneto vaizdo kamerą,paspauskite jį tvirtai vietoje ir palaikykite apie 12 sekundžių, stiprus, bet ne nuolatos antspaudas.Tiesiog padėkite pirštą ant magnetinės slankiklį ir pastumkite dangtelį arba atskleisti savo kamerą. 【, Ko Jums reikia】Padengti jūsų kamerą, kai jo nenaudojate,ir užkirsti kelią interneto įsilaužėliai nuo Šnipinėjimo dėl savo gyvybės. Jis yra puikus ir patogus suteikia privatumo saugumo ir ramybė su asmenų,šeimų,grupių,įmonių,įstaigų, organizacijų ir vyriausybių.

1.Kaip aš galiu mokėti su "Western Union"? 2.Kaip aš galiu mokėti Banko pavedimu(TT išmoka)? 3.Kokius mokėjimo būdus ar galiu naudoti? 4.Ką daryti, jei mokėjimo suma išskaičiuojama yra neteisingas? 5.Kodėl mano, kad uždarytas? 6.Kodėl mano mokėjimo kredito kortele nepavyksta?

1.Kai užsakymas su mokėjimo Basilico-pica.lt bus atlikti patikros procesą kiekvieno užsakymo per 24-48 valandas. 2.Kai mokėjimas buvo tikrinamas, mes proceso tvarka per 24 valandas(išskyrus savaitgalį).

1.Susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs gauti bet kokius komentarus. Mes paramos besąlygiškai grąžinti ir pakeisti.

2:Mūsų klientų aptarnavimo laikas: pirmadieniais-penktadieniais 9:00-18:00.

Prekės Pavadinimas Redlai
Funkcija 1 Kamera Saugi Apsaugo Jūsų Saugumas
Suderinama su Nr 3 "Apple ""iphone".
Modelio Numeris Kameros Dangtelį
Medžiaga PVC
Suderinama su No. 1 Už " MacBook Visų Modelis
Suderinama su 4 Nr. dėl kitos markės telefonas
Suderinamas su 6 Nr. kitų brand tablet
3 funkcija Kameros Dangtelį
2 funkcija Ultra Plonas Kameros Dangtelį
Suderinama su Nr 2 Už "iPad", Visų modelių
Pakuotė Taip
4 funkcija kameros dangtelį
Atsparus vandeniui Taip
Suderinama su 5 Nr. kitos prekės nešiojamas kompiuteris
Funkcija 5 Privatumo Lipdukas
Produktų Statusas Sandėlyje

Panašūs produktai