100X Mediniai Scrabble Plytelės Spalvinga Raidžių Skaičius Amatų Medienos Abėcėlė Žaislas Lašas Laivybos

€3.00

-16%

€3.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dekoratyvinis Raidžių & Numeriai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dekoratyvinis Raidžių & Numeriai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dekoratyvinis Raidžių & Numeriai.

Aprašymas:

100X Mediniai Scrabble Plytelės Spalvinga Raidžių Skaičius Amatų Medienos Abėcėlė Žaislas fantastinis rinkinys, Medinės scrabble raidžių plyteles Spalvinga raidžių raide vertybes. Baigė aukštos kokybės šviesos medienos grūdų sklandžiai apdaila Idealiai tinka ne tik žaisti savo žaidimą scrabble, bet taip pat labai crafting priedų Specifikacijos: Pavadinimas/ Tipas: Scrabble Tipas: stalo Žaidimai Amatų Raštais, Spalva: Spalvinga Medžiaga: Medinis Dydis kiekvieną plytelę: Plotis: 1,8 cm/0.71" Aukštis: 2.0 cm/0.79" Kiekis: 1Pack (100vnt)

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Paketas apima s: 1Pack (100vnt) x Medinės Scrabble Plytelės

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena

Panašūs produktai