1/3 VNT Homebrew Alaus Cilindrų Fermentor Oro Užrakinti Vieną pusę Išmetamųjų Vandens Uždaromos Patikrinkite Vožtuvo Alaus Fermentacijos Vyno gamybos

€3.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Fermentacijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Fermentacijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Fermentacijos.

Aprašymas

Šis punktas yra rauginimo vamzdelis, kuris yra puikus vyno ir alaus fermentacijai. Ji gali sukurti uždarą sistemą, kad išleidžiamos anglies dioksido ir apsaugo nuo deguonies ir žalingas bakterijas iš vis, ir tai leidžia fermentavimo, dujų ir išlaiko oro pasiekti alaus ar vyno. Su vienu būdu išmetamųjų vandens uždaromos patikrinkite vožtuvo dizaino, jis gali veiksmingai užkirsti kelio atgal-pylimas į fermentacijos kolegija metu aplinkos temperatūros pokyčių patalpoje.

Funkcija

- Spalva: Skaidri

- Medžiaga: PP

- Dydis: 3.8 x 3.8 x 12 cm (L x W x H)

- Puikiai tinka namuose piwie alaus, vyno, sidro, grynų sulčių fermentacijos ir antrinės fermentacijos būdu.

- Izoliuoti orą iš vyno/alaus, įvykdymo anglies dioksido ir fermentavimo, dujų, išvengti musių skraidymas į vyno/ alaus ir kenksmingų bakterijų gauti.

- Vienas būdas išmetamųjų vandens uždaromos patikrinti, vožtuvas. Kelią atgal-pylimas į fermentacijos kolegija metu aplinkos temperatūros pokyčių patalpoje.

- Lengva naudoti. Pripilkite vandens į dujų išmetimo vožtuvas, įdėkite į dangtelį užvirinti barelį arba gumos plug viršuje fermentacijos indą, uždenkite dangtį.

- Standartinio dydžio, vamzdelis, tinka bet homebrew kamštis, kamštinė, dangtelis, kamštis, kyšis, ar sandariklio dangtis su 3/8 colio skyle.

Šiltas patarimai:

- Naudokite virinto vandens, virinti ir dezinfekuoti orą užraktas, kol jūs jį naudoti. Ir nuvalykite jį su vandeniu po kiekvieno panaudojimo.

- Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

1/3 x Rauginimo vamzdelis

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai