Rankų Darbo Pasakų Imituojamas Dragonfly Cikada Ryškus Sparnų Medžiaga Pakabukas Auskarai Vabzdžių, Drugelių Sparnus Papuošalai Priėmimo

€1.86

-39%

€3.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Ypatybė: Romantiška Dragonfly Sparno Papuošalai, Pakabukai Auskarai Išvadas PASIDARYK pats Amatų Permatomas drugelių sparnus pakabukas pakabukai Pagaminti iš ABS, gražus dizainas, ir delikatesas Labai Reikmenys, auskarai, rankinės pakabukas, apyrankė, karoliai, raktų žiedas priėmimo ir kitų "PASIDARYK pats" projektai Puikus karoliai, žiedai, apyrankės, grandinėlės ir kiti "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo. Kaip naudoti: 1# Iškirpti sparnus medžiagos žirklės, 2# Užpilkite ploną sluoksnį aišku, uv klijai ant sparnų, 3# Pridėti glitters ir rhinstones apie ji, 4# Įdėti jį į džiovintuvas UV,ir laukti, kol gydant 5# Padaryti skylę puncher 6# Gauti savo auskarų kabliukai,baigta! Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Tipas:A,B,C,D Dydis:15x10cm/6"x4" Daugiau Išsamios,rasite Nuotraukų, Kiekis: 1 Vnt. Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Ne Mažmeninio Paketo komplektą sudaro: 1 Vnt x Sparnus Medžiagos.

Prekės Pavadinimas JAVRICK
Produkto Savybės Dragonfly Sparnus Auskarai "PASIDARYK pats"
Prekės Svoris 9g
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Modelio Numeris auskarai "pasidaryk pats"
Elemento Ilgio 6inch
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai Išvados Tipas Auskarai Parametrai
Elemento Plotis 4inch

Panašūs produktai