10-50Pcs Spalvos Minkštos Kailio Pajuto Meilę Širdyje Kamšalu Pleistrai Appliques Papuošalai "PASIDARYK pats" amatai Vaikams Plaukų Pin Reikmenys, Medžiagos

€1.30

-8%

€1.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "PASIDARYK pats" amatai, Namai Ir Sodas, Pigūs DIY amatai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, "PASIDARYK pats" amatai.

Savybės: 100% Nauja ir Aukštos Kokybės Dydis: 5*4cm/5*4.5 cm/4*3,5 cm Medžiaga: Dirbtinė Triušio Plaukų Spalva: Rausva/pilka/pupelių milteliai/vyno raudona/tamsiai rožinė/juoda Svoris: Apie 10g-50g/Pak Pakuotė: 10/20/30/50Pcs/Pak Pareigos: Mielas Pleistrai Appliqued, Dirbtinė Triušio Plaukų medžiaga,labai švelnus, galima naudoti vaikų rankų-užrašų knygelė, vestuvių dekoravimas sklaida, žiedų, plaukų aksesuarų .Jie taip miela, kai puošti savo plaukų lankai,apkabos,rankinės,aksesuarai ir kt.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime wh ole adresą. 4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems,Prašome susisiekti su mumis,Kai užsakymų viršyti $100, daugelyje šalių galima nemokamas pristatymas,pateiksime gerą kainą. 5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

dydis 5*4cm/5*4.5cm/4*3.5cm
Spalva Rožinė/pilka/pupelių rožinė/vyno raudona/tamsiai rožinės/smėlio
Naudoti 8 PASIDARYK pats Priedai
Naudoti 5 Basteln
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" Amatų Dekoras
Naudoti 7 Aplikacijos
Medžiaga Dirbtinė Triušių vilnos
Naudoti 6 Siuvimo reikmenys
Naudoti 9 Amatų gaminių
Plaukų papuošalai
Naudoti 1 namų dekoro priedai
Produkto Tipas Papuošalai
Rinkinys Tipas No
Naudoti 2 Kūrybos medžiaga

Panašūs produktai