USB Tipo C ilgiklis USB3.1 Duomenų, Video Kabelis, USB-C, Vyrų ir Moterų Extender Laido Jungtis su Varžtu Panel Mount Ekranuotas

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

Jis sukurtas su usb3.1 tipas-C sąsajos technologija (C tipo sąsaja yra 24 pin terminalai, kurie palaiko pirmyn ir atgal prijungti). Produkto vielos priima standartinius 16 + 1 varinė šerdis, su trijų sluoksnių ekranavimas, kuris apsaugo signalas nuo trikdžių ir turi tvirtą stabilumą. Ji taip pat gali remti dvipusis audio, video, krovimo ir kitas funkcijas ir duomenų signalų perdavimo yra stabilus. Paramos daug tipo C produktus, tokius kaip LETV mobiliojo 1.1 s.2, Xiaomi 4C, Meizu pro5, vienas plius du mobiliuosius, Zuk Z1 mobile, nexus 6p, 12 colių " MacBook ir kitus tipo C sąsaja prietaisų! Į imobile tipas-C duomenų eilutė su greito įkrovimo ir greitai perdavimo priima gryno vario vielos šerdis, su stipriais laidumas, įkrovimo greitis padidėjo 20%, tvirtas metalo tolerancijos, ilgalaikio naudojimo duomenų linija išlieka stabilus, ir duomenys perduodami greičiau.

Produktų Statusas Sandėlyje
Modelio Numeris UC-217/218
Sertifikavimo CE
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas UXG
Tipas Dada Perdavimo Kabelis

Panašūs produktai