Nauja PS5 Playstation 5 Gamepad Valdytojas Smart Phone Telefoną Mount Turėtojas Paramos Apkaba Stovėti Telefono Žaidimas Priedai

€3.05

-50%

€6.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsarginės Dalys Ir Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Atsarginės Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atsarginės Dalys Ir Priedai.

Nauja PS5 Playstation5 Gamepad Valdytojas Smart Phone Telefoną Mount Turėtojas Paramos Apkaba Stovėti Telefono Žaidimas, Aksesuarai >>>>Prekės Informacija

Funkcijos: 1. Puikus Suderinamumas: nauja patobulinta mobiliojo telefono turėtojas PS5 valdytojas tinka mobiliųjų telefonų, kurių didžiausias plotis 3,4 cm(maždaug), ir jis tinka labiausiai "android" arba " iOS " mobilieji telefonai. Prašome atkreipti dėmesį, kad duomenų valdytojas ir telefono nėra įtrauktas į paketą.

2. Stabilus ir Premium: atramos ne tik turi tvirtą mobiliojo telefono laikymo jėga, bet taip pat turi puikiai suprojektuoti duomenų valdytojas rankena, kuri gali stipriai vieta valdytojas laikiklis. Atgal stovas apsaugo telefoną nuo kritimo atgal. Taigi, jūs neturite nerimauti apie situacija, kai telefonas nukrinta, kai esate susijaudinęs, kad žaisti žaidimą.

3. Reguliuojamas Matymo Kampas: stand yra žiūrėjimo kampas 150 laipsnių, todėl jūs galite reguliuoti kampu, kad jums tinka. Tiesiog paspauskite ir palaikykite mygtuką ant abiejų pusių įrašą su, viena vertus, nustatykite jį į norimą kampą ir atleiskite mygtuką, ir tada jūs galite mėgautis žaidimų metu. Taip pat galite nusimesti, kai jums jų nereikia.

4. Tvirtas ir Saugus: Tilptų savo valdytojas, PS5, ir pakankamai tvirtas, tvirtas tvirtinimo platforma savo mobilųjį telefoną.

5. Po pardavimo Paslaugos: Dėl tam tikrų priežasčių, jei esate nepatenkinti su šiuo produktu, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Spalva: balta ir skaidri

Tinka(apie): prietaisai, kurių didžiausias plotis 3,4 cm

Naudojimas: puikiai įrengtas ant valdytojas PS5.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Mobilusis Telefonas Savininkas PS5 Kontrolierius (kontrolieriaus ir kiti prietaisai nėra įtrauktas.)

>>>>Elementą Rodyti

Prekės Pavadinimas Rondaful
Modelio Numeris laystation 5 Gamepad Valdytojas Smart Phone Telefoną Prijungti
Su USB --
Kilmės AE(Kilmės)
Suderinamos Prekės/Modelis Kita

Panašūs produktai