360 Sukimosi Magnetinio Piršto Žiedą, Telefono Laikiklis, Laikiklis prie Telefono Automobilių Oro Angos Įrašą Mount Mobilus Stendas magnetas Automobilinis Telefono Laikiklis

€0.32

-20%

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Aprašymas: Lengva įdiegti, nereikia jokių įrankių. Su patvari ir stabili apkaba laikiklis, ji gali nustatyti ir tinka įvairaus dydžio mobile. Suderinama su mobiliaisiais plotis tarp 5.0 cm to9.5cm. Naudojant plug-dizainas, saugus ir patogus. 360°sukimosi galvos, kad atitiktų jūsų regėjimo poreikius, ir ji konvertuoja kampų lengvai. Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Turėtojas plotis: 5.0 cm-9.5 cm Suderinama Modelis: 4 cm - 6,3 cm, Universalus, pvz: iPhone, Samsung, HTC, LG, "Google" Nexus, Huawei, XiaoMi, Kitų Telefonas ir GPS (4 cm - 6.3 cm) Pakuotė: 1 x Automobilio Oro Angos Kalno Stovi Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Magnetinis Taip
Spalva Aukso / Raudona / Mėlyna / Juoda / Sidabrinė
Dropship/Didmeninės Parama(2vnt gaukite 5%nuolaida)
Medžiaga aliuminio lydinio
Suderinamos Prekės Universalus
Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas
Funkcijos 3 Montuojami į ventiliacijos Stendas
Funkcijos 2 Kelis kampo Telefonas Mount 360°
Yra Garsiakalbis No
Modelio Numeris 2 Multi-funkcija Automobilinis Telefono Laikiklis Magnetinis Žiedas Telefono
Funkcijos 1 Du-in-one Naujas Dizainas
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas YKSKR
Modelio Numeris Automobilinis Telefono Laikiklis

Panašūs produktai