ULT-Geriausias 50CM SATA 3.0 III SATA3 Kabelis 7pin stačiu Kampu 6Gb/s SSD HDD Kietojo Disko Duomenų Kabeliai su Žalios Spalvos Nailono Rankovėmis

€2.42

-7%

€2.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

SATA 3.0 III SATA3 7pin Duomenų Kabeliai 6Gb/s SSD Kabelis stačiu Kampu HDD Standųjį Diską Laido liniją su Nailono Briad Žalia Juoda Juoda Balta ir Raudona Spalvos

Produkto Aprašymas: 50CM SATA 3.0 III SATA3 7pin Duomenų Kabeliai stačiu Kampu 6Gb/s SSD Laidas HDD Standųjį Diską Laido liniją su Nailono Briad Juoda Mėlyna, Žalia ir Raudona Balta Spalva Šį ULT-Geriausias SATA III 6 Gb / s Kabelis jungia tiek naujesnių SATA III ir palikimas SATA I, II diskai, vidaus pagrindinėse plokštėse ir priimančiosios šalies valdytojai. IT specialistai visada reikia atsarginių ant rankų, kaip trikčių diagnostikos priemonė. "PASIDARYK pats" žaidėjai greitai gali atnaujinti savo kompiuterio išsiplėtė saugojimo. Ji paremta gyvenimo garantija ir produktų palaikymo. 1.SATA III specification2.Duomenų perdavimo sparta: SATA iki 6Gbps.Atgaliniu būdu suderinami su 3 Gb/s SATA 1.5 Gb/s.3.Jungtis: tiesus / teisė angle4. su sklende+Nailonas(žalia balta raudona,juoda,mėlyna) Pakuotė: 1 x SATA 3.0 III SATA3 7pin Duomenų Kabeliai 6Gb/s SSD Laidas HDD Standųjį Diską Laido liniją su Nailono Briad Apie mus: Nuo įkūrimo 2010, ULT-GERIAUSIA buvo, kuri specializuojasi gaminių ir sprendimas dėl Mobiliojo ir KOMPIUTERIO priedai, pvz., duomenų kabelis, Garso ir Vaizdo kabeliai ir Keitiklis (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 ir tt) siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. Mes suprantame, kad kokybė yra prielaida, kad viskas dėl tarptautinių prekių ženklų. Visi ULT-GERIAUSIUS produktus naudoti RoHS skundą žaliavų, sumažinti poveikį aplinkai. Kaina: Mūsų kainos neapima importo muitas, PVM, ar kitų vietinių mokesčių.

Vežimą:

Prašome patikrinti, ar jūsų adresą prieš mokėjimą. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas. Ir pašto paslaugų yra iš mūsų kontrolės, kartais gal atidėti.

Garantija:

Visi produktai turi 12 mėnesių garantinis laikotarpis po gimdymo, išskyrus atvejus, netinkamo naudojimo, kurį sukelia vartotojams.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti mums, 5-star. Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis ir mes bus dėkingi, kad jei tu gali dalintis su savo draugais.

Interneto Paslaugų Laikas:

9:00-18:00(GMT +8)

Nuo pirmadienio iki šeštadienio

Modelio Numeris sata iii kabelis su stačiu kampu
Funkcija 6 Priemoka Rankovėmis nailono kabelis
4 funkcija sata 6G kabelis
Funkcija sata 3 kabelį
connetor 2 dešinysis kampas 90 laipsnių
Tipas SATA Kabeliai
Spalva Žalia nailono rankovėmis
2 funkcija sata kabelis 3.0
Produktų Statusas Sandėlyje
Prekės Pavadinimas ULT-GERIAUSIAS
Kilmės KN(Kilmės)
Gamint. gamyklos ir priimti OEM paslaugos
Pakuotė Taip
Jungtis SATA 3.0 III SATA3 7pin
3 funkcija sata 6Gbps kabelis
Funkcija 5 sata kabelis su nailono

Panašūs produktai