2vnt 2V 130mA 54*54*3mm Polycrystallin Mažos Galios Saulės Elementų Panelę Už Saulės LED Šviesos "PASIDARYK pats" Žaislas 1.2 V Baterijos Kroviklis Saulės Elementų

€1.26

-30%

€1.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saulės Elementai, Buitinė Technika, Pigūs Saulės Elementai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, ląstelių skydelis, saulės elementų skydelis, galios saulės elementų.

2vnt 2V 130mA 54*54*3mm Polycrystallin Mažos Galios Saulės Elementų Panelę Už Saulės LED Šviesos "PASIDARYK pats" Žaislas 1.2 V Baterijos Kroviklis Saulės Elementų

Saulės elementais (arba "fotoelektros" cell) - tai įrenginys, kuris konvertuoja fotonų nuo saulės (saulės šviesą į elektros energiją.

Apskritai, saulės elementų, kad apima tiek saulės ir nonsolar šviesos šaltiniai (tokios kaip fotonai iš kaitinamąsias lemputes) vadinama fotoelektros elementų.

Iš esmės, prietaisas turi įvykdyti tik dvi funkcijas: photogeneration mokesčio, vežėjai (elektronai ir skylės) į šviesą sugeriančios medžiagos, ir atskyrimas mokesčio, vežėjai laidaus kreiptis, kad bus perduoti elektros energiją. Šio perskaičiavimo, yra vadinama fotoelektros poveikį, ir mokslinių tyrimų, susijusių su saulės elementai yra žinomas kaip plėvelėmis. Saulės elementai turi daug programų.

Istoriškai saulės elementai buvo naudojami tais atvejais, kai elektros energija iš tinklo nėra, pavyzdžiui, į nuotolinio plotas maitinimo sistemų, Žemės palydovų, vartotojų sistemų, pvz., kišeniniai skaičiuotuvai arba riešo laikrodžiai, nuotolinio radijo telefonai ir vandens siurblių.

Kaip pasirinkti saulės skydelis : Ši lentelė rodo, kad saulės sistemos konfigūracija santykius tarp saugojimo, baterijų ir saulės kolektorių, todėl jūs galite dydis įtampa saulės baterijomis pagal jūsų poreikį. DC Saugojimo Baterijos, Saulės Skydelis 1.2 V 2V ~ 2.5 V 2.4 V 3.5 V ~ 4V 3,6 V 5V ~ 6 V 6 V 7.5 V ~ 9V 12V 15V ~ 18V

Paskirtis: MAŽŲ NAMŲ PROJEKTUS . MOKSLO PROJEKTUS . ELEKTRONINIS PROGRAMŲ . MOKESČIŲ MAŽŲ DC BATERIJAS . SUKURTI SAVO SAVARANKIŠKAI VAROMŲ MODELIŲ / ŽAISLAI / SAULĖS EKRANŲ.

Įvairių mažų saulės elementų pasirinkti

Eksploatacinius parametrus :

Darbinė Įtampa: 2V Darbinė Srovė: 130mA Didžiausioji Galia: 0.26 M Dydis: 54mm *54mm*3mm

Išbandyta standartinėmis bandymo sąlygomis (STC): Radiacinės: 1000W/m2 1,5 karto spektro Komponentų Bandymo temperatūra 25 laipsniai Celsijaus

Saulės elementų * 2vnt

Tipas Saulės Skydelis
dydis 54*54*3mm
Medžiaga Polikristalinio Silicio
Modelio Numeris 2V 130mA 2vnt
Prekės Pavadinimas Fraflor
Nominalus Galingumas 2V 130mA
Skaičių Plokštės 1
Elementų skaičius 1
Maks. Galia 0.26 w
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Lanksti Saulės Skydelis No

Panašūs produktai