4pcs Velykų Korio Triušių Nustatyti Namų Dekoro Kabinti Velykų Dekoracijos Vaikams Gimtadienio Baby Shower Vestuves Prekes

€1.97

-20%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Produkto informacija:

Produkto pavadinimas: Velykų Korio Triušių Apdaila Pakuotė: 4pcs Medžiaga: popierius, kartonas Velykos artėja, parengti laiku.

Produkto savybės:

1. Lengvai papuošti, įvairių spalvų korio triušių, pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, daugkartinio naudojimo, galima pakabinti ant sienos, ir tt. 2. Labai tinka Velykų šaliai, yra labai unikalus Velykų šalis fone apdaila, pridedant Velykų atmosferą. 3.Mūsų produktai yra puikūs kūrinys, turintis patikimą kokybę, modernias technologijas ir lengva ir paprasta dirbti.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų motyvacija ir skatinimas, kuri yra mums labai svarbi. Kai gaunate produktą, prašome ją atidžiai patikrinti ir patvirtinti, kad gavo patvirtinę jis yra teisingas. Jei jūs esate patenkinti, tikiuosi, kad jums gali suteikti mums penkių žvaigždučių įvertinimas. Jeigu jums netinka, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, prieš suteikiant blogas peržiūros. Mes derėtis su jumis ir rasti gerą sprendimą.

style2 Velykų apdailos triušiai
Modelis Vientisos Spalvos
Prekės Pavadinimas SUNBEAUTY
style6 šaliai dekoro
style7 vaikų dienos šalies apdaila
style3 kabo apdaila
style1 Velykų Dekoracija Namuose
Proga Velykų
Modelio Numeris velykų apdaila
style5
Medžiaga Kartonas
style4 triušių garliava

Panašūs produktai