72*175cm Moterų Paprastas Burbulas Šifono Skara Hijab Wrap Skaros Lankelis Musulmonų Hijabs Šalikai, Malaizija Hijab Wrap Skaros Lankelis

€0.96

-59%

€2.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Musulmonų Drabužiai., Naujovė & Specialios Paskirties, Pigūs Islamo Apranga, Aukštos Kokybės Naujiena & Specialios Paskirties, Musulmonų Drabužiai..

Paslaugų teikimo sąlygos:

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. 1、drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. 2、Ką aš galiu padaryti, kai pirkėjo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkėjo apsaugos laikas bėga, ir jūs vis dar havn ' t gavo paketą, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą. 3、Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, ir parodyti mums su screenshot 5 pradeda,tada mes duoti jums didelis nuolaidą kitam užsakymui. 4、Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook,jūs gausite dovanų ar didelė nuolaida kitam užsakymui . 5、Pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus,Mes užtikrinti, mes draugiški slove bet problema MŪSŲ GARANTIJA 6.Dėl įvairių tipų kompiuterius ir monitorius, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Modelio Numeris MSL20002
Galvą Apvyniokite Moterims kaspinai plaukų moteris
Kilmės KN(Kilmės)
skarų musulmonė moteris šydas
Audinio Tipas Šifono
musulmonė moteris šalikas Rait vadovas moterims
Headwrap Moterims musulmonų mados
musulmoniškos skaros georgette hijab
Apdaila NĖRA
Ekrano užsklandą moterų suaugusiųjų Headwrap
Stilius Atsitiktinis
hijab hijab šalikas
Medžiaga Poliesteris
Šifono Hijab mėta hijab
Hijabs Tipas Šalikas Hijabs
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
moters plaukų skara moterų kaspinai
Elemento Tipas Hijabs
džersis hijab Musulmonų hijab

Panašūs produktai