1 Kiemuose Nėrinių Apdaila 38 Rūšių Baltųjų Gėlių Nėrinių Afrikos Siuvinėti Audiniai, Nėriniai "PASIDARYK pats" Amatų už Suknelę, Drabužių Siuvimo

€1.47

-11%

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nėriniai, Namai Ir Sodas, Pigūs Nėriniai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Nėriniai.

Pakuotė: 1 kiemas nėriniai (apie 0,9 M) Būklė: 100 % naujas ir aukštos kokybės Apibūdinimas: Medžiaga:poliesteris šilko Modelis : Nėriniai Ilgis: 1 kiemas ( apie 0,9 M) Pločio:13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 22, 24, 25, 28, 30, 34, 35, 45cm yra 38 rūšių nėrinių audinio. Palikite pranešimą jeigu norite kitų rūšių audinio. Ribotų išteklių ir jokių išteklių atkūrimui. Jei jums patinka tai, kad ji dabar. Daugiau kiekis, prašome nedvejodami susisiekite su manimi dėl pasirinktinį sąrašą . Pastabos: Nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos sukelia skirtingas apšvietimo efektas. Ačiū už jūsų supratimą .

Laivybos Ir Tvarkymo:

NEMOKAMAI Kinija Paštu, Oro Paštu trunka apie 15-45 dienų atvykti. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūsų kantrybę ir bendradarbiavimą su savo atvykimą. Yra tu negali gauti savo daiktus po 45 dienų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl tinkamo sprendimo, prieš paliekant visus atsiliepimus ar darbo ginčą.

Grąžinimo Politika:

Mes priimame iš naujo vežimas/dalinio ar visiško grąžinimo išspręsti jūsų problemą su mūsų produktais ar siuntą. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei nesate patenkintas.

Atsiliepimų&Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors problemų, prašome el. pašto, mūsų įmonė ne pirmą kartą, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto el. pašto dėžutę arba maloniai jį išsiųsti į jav. Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus. Prašome nepalikite neigiamas, neutralus atsiliepimus ir atidarykite ginčų, be jokio kontakto. Tikimės, kad jūs turite puikią patirtį perkant. Ačiū.

Aprašymas 12 nėrinių juostelės apdaila
Produkto Tipas Nėriniai
Funkcija Eco-Friendly
Apdaila Nėriniai
Audinio Tipas Akies
Tipas Didmeninės No
Medžiaga 100% Poliesteris
Spalva balti nėriniai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
aprašymas 1 baltos spalvos nėrinių audinys
Technics Išsiuvinėti
Plotis 13-45cm

Panašūs produktai