JAV Prezidentas Donald Trump Aukso/Sidabro Padengtą Proginę Monetą Naujovė Replika Iššūkis Monetos Dovanų Dėžutėje Nustatyti Kolekcinių Daiktų

€0.39

-40%

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ne valiutos Monetų, Namai Ir Sodas, Pigūs Ne valiutos Monetų, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Ne valiutos Monetų.

KAD AMERIKA LABAI dar KARTĄ : Švęsti Savo Pirmininkas Donald Trump Auksą, Padengtą Iššūkis Monetos. Labai išsamiai, todėl tai puiki dovana tiek respublikonai ir demokratai!

ĮSIMINTINA SAUSAS PRASMINGAI : Šios Donald Trump Mln. eurų Monetos yra nustatyta, kad tapo viena iš labiausiai ieškoma po naujovė retenybės. Labiausiai įsimintinas ir prasmingas rinkimo už jus.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS : Pagaminta iš metalo, su labai apdailos, aukštos kokybės, gali garantuoti ilgesnį naudojimo laiką, ir ypač vertinga kolekcija. Puikus kūrinys rodo puikią informaciją. Tai padengti su blizga aukso / sidabro. Ji buvo Pagaminta iš tvirtos ir patvarios medžiagos, kuri gali garantuoti ilgalaikį apsauga ir didelės vertės kolekciją.

Dydis : Kiekviena moneta yra 40mm ir 0,3 cm storio.

aukso monetos iššūkis monetos vieno dolerio monetos aukso monetos kaina morgan sidabro doleris kanados monetų naujosios monetos moneta, rinkti monetas ir valiuta senas monetas verta pinigų, senų monetų vertės monetos ir valiuta sidabrinė dolerio moneta euro monetų vertė senovinių monetų užsienio monetas

Naudojimas Surinkimo ir Namų dekoro verslo dovanos
Stilius Modernus
Regioninės Funkcija US
Medžiaga Metalo
Metų 2000-Present
Technika Sidabro Padengtą
Temos žinomas asmuo
Gaminys aukso / sidabro moneta
Kilmės KN(Kilmės)
Atsparus vandeniui Taip

Panašūs produktai