JAVRICK Žiūrėti Atveju Laikiklis Reguliuojamas Peilis Valiklis Pirmininko Įrankiai Laikrodžių Remonto Rinkiniai Pirmininko Laikrodininkas Įrankių Priedai

€2.25

-32%

€3.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Remonto Priemonės Ir Rinkiniai., Laikrodžiai, Pigūs Remonto Įrankiai Ir Rinkiniai, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Remonto Priemonės Ir Rinkiniai..

JAVRICK Žiūrėti Atveju Laikiklis Reguliuojamas Peilis Valiklis Pirmininko Įrankiai Laikrodžių Remonto Rinkiniai Pirmininko Laikrodininkas Įrankių Priedai Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės, Geros kokybės ir ilgaamžis produktas Tinka eiti žiūrėti priežiūros iki 35 mm kaiščiai yra pagaminti iš gumos, siekiant išvengti žalos žiūrėti atveju Savybės: Medžiaga:metalo ir Plastiko Dydis:5.7x4.5x3.0cm/2.2x1.7x1.1inch Kiekis:1pc Svoris:52g Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas. prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Žiūrėti Laikiklį (be mažmeninės pakuotės)

Elemento Ilgio 5.7
Tipas Įrankiai
Modelio Numeris Žiūrėti Turėtojas
Prekės Skersmuo 0
Elemento Plotis 4.5
Medžiaga Plastiko ir metalo
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Prekės Svoris 52
Elemento Tipas Remonto Priemonės Ir Rinkiniai.
Funkcija Kokybiškas ir ilgaamžis produktas
Elemento Aukštis 3
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai