Naujas Reguliuojamas Stiprumas Lęšio Akiniai Kintamojo Fokusavimo Atstumas Vizija Zoom Akiniai Apsauginiai Didinamąjį Akinius, kurių Saugojimo Krepšys

€1.67

-14%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Įrankių Dalys, Įrankiai, Pigūs Įrankių Dalys, Aukštos Kokybės Įrankiai, Įrankių Dalys.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse. Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką. Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu. Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes. Dėkojame už jūsų supratimą. Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Specifikacija: Naujas medžiagos: AP rėmas + PC objektyvas Spalva: juoda Rėmelio dioptrijų ribos: -6.0 iki +3.0 dioptrijos Rėmo dydis: centro atstumas, kaip parodyta paveikslėlyje: 63mm Pakavimo apima: 1 *Reguliuojamas stiprumas skaitymo akiniai 1 *Saugojimo krepšys 1 *anglų kalba vartotojo instrukcija Pastaba: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti. 2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui. Funkcija svarbiausi renginiai: * 1. Akiniai gali padidinti vaizdą. * 2. Iš karto kontrolės dėmesys ir gali savarankiškai reguliuoti receptinių ir didinimo kiekvieną akį. * 3. Tiesiog pasukite perjungiklį nustatykite objektyvas. *4. Šviesos svorio. * 5. Ji yra paprasta naudoti. * 6. Lengva nešiotis. *7. Patvarus. * 8. Naudojami skaitant ir atstumas vizija. * 9. Kompiuteriai, skaityti, žiūrėti TV, važiavimo metu, dieną ar naktį, prie stalo, prie stalo, panaudoti kaip atsarginę akinius. Apie atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo! Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Tipas Kita
Modelio Numeris JJ2010019
Prekės Pavadinimas JGZUI

Panašūs produktai