EWENSOO 1pcs Makiažas Kempine Beauty Blender Foundation Maišymo Sponge Skystas Kremas ir Milteliai Multi-colored Makiažas sluoksniuotos įrankis

€0.43

-34%

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kosmetikos Sluoksniuotos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kosmetikos Sluoksniuotos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kosmetikos Sluoksniuotos.

Specialios suprojektuoti ašaros formos padeda sukurti spalvingas gamtos grožis makiažas

Savybės DYDIS:4.7*3.2 cm NE LATEKSO MEDŽIAGOS. 1PCS/PAK, Dažniausiai naudojamas įvairių rūšių kosmetiką. Spalvingas makiažas kombaino kempinės gali suteikti jums džiaugsmingą nuotaiką. Dvejopo naudojimo įmanoma, Drėgnos arba Sausos. Puikus universalus aplikatorius pasirinkimas iš mėgėjų į privalumus. Krašto-mažiau dizainas didžiausias ir nuoseklios informacijos. Naudoti nurodė tikslu patekti į sunkiai pasiekiamas vietas, pavyzdžiui, aplink akis, burną ir nosį. Apskritojo bazės pagrindas ir skaistalai į didesnius plotus.

SAUSAS NAUDOJIMAS

Galima taikyti milteliai, skaistalai, akcentas, šešėliavimas ir pan. Taikoma tolygiai ant kempinės paviršių. Bakstelėkite kurti natūralus makiažas atrodo.

ŠLAPIAS NAUDOJIMAS

Šlapias taikymo pieniškas arba kreminiai gaminiai, pamatų, BB kremas, losjonas, makiažo. Naudoti popieriniu rankšluosčiu išspausti vandens perteklius, kol nėra vandens lašai rudenį, prieš taikant. Atsargiai maišyti, siekiant sumažinti nereikalingų atliekų.

Kaip valyti Sudrėkinkite kempinę šiek tiek ir užtepkite nedidelį kiekį kūdikių šampūnas (profesionalus valikliu ar muilas taip pat veikia) ant vitražo srityse. Švelniai masažuoja ir paspauskite kempine formos burbuliukų. Laikyti nuplauti ir išspausti greitai, kol nėra dėmes & suds. Švelniai pašalinti drėgmės perteklių švariu skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu, pagaliau išdžiūti.

Elemento Tipas Kosmetikos Sluoksniuotos
Prekės Pavadinimas EWENSOO

Panašūs produktai