Nešiojamų 2 in 1 Automobilis, Skaitmeninis LCD Laikrodis/Temperatūros Ekranas, Elektroninis Laikrodis, Termometras Automobilinis Skaitmeninis Laikrodis Automobilio Aksesuaras

€0.72

-30%

€1.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pastato Automatizavimo, Saugumas Ir Apsauga, Pigūs Pastatų Automatizavimo, Aukštos Kokybės Saugumas Ir Apsauga, Pastato Automatizavimo.

Laikrodis Ir Temperatūros Termometras Savybės: 1.Produktas tinka automobiliams,miegamojo,ir lauko sportas. A. automobiliams:Ji yra šviesos žibintas, o tai yra gerai vairuoti naktį. B. miegamasis:Kai keltis vidury nakties,įjungti šviesą atgal, patikrinti laiko ir temperatūros.Nereikia laukti ilgą laiką,šviesumas yra nedidelis,šviesumas, kad akis gali lengvai prisitaikyti prie neturi įtakos miego. C. lauko sporto:Kai kempingas,jis yra lengvas ir mažas,ir jis yra nešiojamas.Jei tinklo nėra gera,ji gali būti naudojama kaip išgyvenimo įrankis. Nustatymo veiksmus metu: 1. Laikrodis funkcija: yra 12/24 valandų perjungimo funkcija (numatytasis yra 12 valandų sistema). 2. Laikrodžio nustatymas: Paspauskite mygtuką 3 sekundes valandą, paspauskite B reikšmė, tada paspauskite mygtuką A, kad nustatytumėte minutes, paspauskite B, kad reguliuoti minutę (koreguoti minutę į nulį), tada paspauskite patvirtinti ir išeiti iš nustatymo. (Paspauskite ir laikykite mygtuką B, o reguliuoti vertę, jis gali būti paspartintas. Kai nustatymas, jei nėra klavišą nuspaustą ilgiau nei 60 sekundžių, jis bus automatiškai patvirtinti ir uždaryti nustatymas). Pastaba: Galia 2 * 3TN cell baterija (nepridedami), Prašome išimkite baterijas ir atnaujinti jį dar kartą, jei ekranas yra nenormalus, ir laiką reikia nustatyti iš naujo. Termometras Be Laikrodžio Funkcija: Aukštos ir žemos temperatūros atsparumas Naudojant LCD skaitmeninis ekranas leidžia lengvai skaityti temperatūra Patogus mygtukas yra lengvai konvertuoti su Celsijaus temperatūra pagal celsijų ir Siurbimo bžūp modelis gali būti tvirtinamas ant bet kokio lygaus paviršiaus valymo Gali būti tvirtai adsorbuotos ant stiklo paviršiaus. Ryšys yra stiklo LCD ekranas aiškiai rodo laiką, kietas skaidrus dizainas. Tai yra labai naudinga, automobilių ir namų. Aprašymas: Ser: siurbtukas Skaitmeninis Termometras Spalva: Skaidri Medžiaga: ABS Baterija: Mygtukas Baterijos Ekranas: Skaitmeninis Atveju Forma: Stačiakampis Dydis: 93*33*20mm(ilgis x plotis x aukštis) Matavimo Diapazonas: Nuo -10 ° C Iki -40 ° C (automobilio tiesioginių saulės spindulių arba per didelė temperatūra gali sukelti juodas ekranas) Tikslumas: 1℃ Baterija: 1 x LR44 baterijos (neįeina) Naudojimas: nustatyti laiką: 1. Paspauskite 2: įveskite redagavimo narė 2. Paspauskite 1: nustatyti laiką 3. Paspauskite 2: grįžti į ekranas valstybės Vaizdą laikas: paspauskite 1, 1. Paspauskite 1 kartą: matyti datą 2. Paspauskite 2 kartus: peržiūrėti sekundžių 2. Paspauskite 3 kartus: atkūrimo metu ekranas Pastaba: 1.Idealus darbo produkto būklė yra: -5 laipsnių, 45 laipsnių kampu, pabandykite negali būti tiekiamos ne minus 10 laipsnių, kurie viršys skystųjų kristalų riba - sukelia skystųjų KRISTALŲ sprogo - LCD yra trapi. 2.Dėl vadovo matavimai, ten gali būti 1-3 mm skirtumas.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Automobilių Skaitmeninis LCD Laikrodis/Temperatūros Termometras

Panašūs produktai