ADMP401 Įvairiakryptė Mikrofono Modulio MEMS Mikrofonas Breakout Mikrofonas Modulis

€2.33

-31%

€3.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų.

Aprašymas: Ši maža breakout valdybos funkcijos ADMP401 MEMS mikrofonas. Vienas iš pagrindinių privalumų, kad šis breakout ir mikrofonas, yra apačioje, perkeltas įėjimas. Tai reiškia, mikrofono įvestis gali tilpti flush prieš gaubto jūsų projektą. Plius jums nereikės susidurti su bando lydmetalis mikrofonas, trenktas pėdsaką. Wootness! Stiprintuvo ant breakout turi įgyti 67 ir daugiau, nei atrodo iš pirmo pralaidumo reikalavimus, mic. Stiprintuvo s AUD produkcija bus plaukti po pusę Vcc, kai garsas yra, pakėlė. Stiprintuvo gamina peak-to-peak galia apie 200mV, kai mikrofonas yra vykusioje ginklų ilgio ir yra kalbama, į ne normali šnekamoji volum e lygius. Taigi AUD produkcija gali būti lengvai prijungtas prie ADC mikro. Aparatūros Stotimis

Dėl išsamesnės pvz., kartu su šiuos veiksmus:

Lydmetalis trys laidai (arba antraštės pin) į breakout valdybos uostų. Rekomenduojama naudoti raudonos Vcc, juodas GND, ir geltonos spalvos (ar kitos spalvos) AUD lengvai atskirti valdybos uostų.

Prijunkite Vcc uostą 3.3 V išvesties (arba bet kokį elektros energijos tiekimo nuo 1.5 ir 3.3 V).

Prijunkite GND uosto į GND apie mikrovaldiklių.

Prisijungti AUD uosto į analoginį, arba ADC, informaciją apie mikrovaldiklių.

Modelio Numeris ADMP401
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas SZYTF

Panašūs produktai