Helovinas Gimtadienio Amatų Vestuvių Apdaila, Dirbtinis Moliūgų Modeliavimas Dirbtinis Daržovių, Vaisių Aplinkos Rudenį

€0.08

-27%

€0.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis Maistas Ir Daržovės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinių Maisto Produktų Ir Daržovių, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis Maistas Ir Daržovės.

Aprašymas:

Dirbtiniai vaisiai yra pagamintas iš ekologiškos putos, rankoje jaučiu, ir iš kitų medžiagų;

Sumodeliuoti laipsnį, išvaizda ir dydis imituojamas vaisiai yra tokie patys, kaip tikrasis daržovių. Sunku atskirti, true ir false, jei ne atidžiai stebėti arba vertinama pagal svorį;

Sumodeliuoti vaisių nebijo susidurti, negali būti suskirstytas, bus ne supus, nebus blogesnė, bus ne kvapas, nebijo būti vartojami, ar ji yra atvira oro, aukštos temperatūros, vėjo, saulės ir kitų aplinkos neturi įtakos normalios veiklos vizualiniai efektai; techniniai duomenys:

Naudoti kartų: reklamos akcijos, konferencijos, šventės, namų apyvokos daiktai, papuošalai, progines kolekcijas, žaidimo prizai, laimingas daiktų ir pan. * Prisitaikymas vietose: tarnyba, šeimos, fotografija, viešbutis, parduotuvės, modelis kambarys, baldai, salonas, virtuvė, salonas, šaldytuvas vaizdinės reklamos, lauko reklamos, pramogų vieta, parodų salė, sodas, aikštė, oro uostas, prekybos mugė, mokykla, prekybos centras, religinė šventykla geriausias pasirinkimas įvairiomis progomis, pvz., stambių prekybos centrų.

Techniniai duomenys:

Bauda apdailos, aukštos kokybės medžiagos ir aplinkos apsaugos.

Produkto savybės: naujų spalvų, aukštos kokybės ir išskirtinį, daugkartinio naudojimo.

Medžiaga: Putų

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: aukštis 5.2 cm, plotis-4,2 cm

Pakuotė:

Helovinas moliūgų

Medžiaga Plastikiniai
dydis height 5.2cm, width 4.2cm
Dirbtinis Tipas Moliūgų
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 1pc
Tipas Buveinės Šalies Helovinas Dekoras
Pakuotė

Panašūs produktai